Nutuse majandusolukorra tõttu on eelnevad aastad põhjustanud tõsisemat meeleolu. Nüüd aga on olukord muutumas ning enamik meist otsib uusi seiklusi, et oma ellu veidi vürtsi lisada. Väikse põnevuse tekitamiseks on siin kirjas võimalused, millest tasub kindlasti kinni haarata.

“Kõige suuremat kasu toovad olukorrad, kus pead oma mugavustsoonist välja astuma,” kinnitab raamatu “Complete Confidence” autor Sheenah Hankin. “Pärast riskeerimist oled enesekindlam ja tugevam.” Lisaks adrenaliinisööstule avardad oma maailmapilti ja võimalik, et avad uksi uutele võimalustele.

1
Keegi palub sul publiku ees kõneleda. Esimesel korral võib see tunduda üpris hirmutav, kuid ennast sel viisil tähelepanu keskpunkti asetades ei jää sa kellelegi märkamatuks — võid saada uusi huvitavaid ettepanekuid.

2
Sõber, kes elab imekaunis kohas, kutsub sind külla. Tasuta peatuspaik, kus olla inimesega, kes tunneb ümbruskonna parimaid restorane, poode, klubisid? Mmm… jah!

3
Sa otsustad üksinda välja minna, sest sõber ei saa tulla. Suurem võimalus uute inimestega kontakti leida on üksi väljas olles. Vestle baarmeni ja kõrvalistujatega.

4
Ülemus usaldab sinu hoolde uue ülesande, kuid sul pole aimugi, kuidas sellega hakkama saada.Rahune, kogenematus võib anda sulle hoopis edumaa, sest sul on uuest asjast värske nägemus.

5
Kohtingukaaslane pakub sulle suutäit oma eksootilisest söögist. Ära laida enne proovimist!

6
Teed oma uuele meeldivale vestluskaaslasele ettepaneku ka edaspidi kokku saada. Me ei kohta tõeliselt toredaid inimesi just väga tihti, nii et miks mitte!

7
Su kutil tuleb varsti sünnipäev ja kavatsed talle üllatuspeo korraldada. Selline pidu mõjub talle väga hästi. Teadmine, et te kõik suutsite saladust hoida, on tema jaoks tõeliselt meelikõditav.

8
Kavatsed oma juuksed lühikeseks lõigata. Uus soeng toob sinus esile uusi külgi (rokilik sina, šikk sina jne) ja juuksed kasvavad nagunii uuesti pikaks.

9
Ärimees kutsub sind kohtingule, kuid sulle meeldivad rohkem boheemlased. Sa ei peaks üht kindlat inimtüüpi eelistama, enne kui pole võimalikult erinevate meestega kokku puutunud. Võib-olla mõjuvad just need iseloomujooned, mida sa enne pelgasid, sulle eriti erutavalt.

10
Su kool korraldab vilistlaste kokkutuleku. Kuna tunned paljusid vanast ajast väga hästi, on kergem vestlust algatada. Lisaks võid saada uusi tööalaseid kontakte, uuendada sõprussuhteid või kohata mõnd kena meest, kellega enne pole suhelnud.

11
Sinu boyfriend tahab koos sinuga matkama minna. Isegi kui sa ei ole eriline matkaja, võib väike puhkus (telefonid kindlasti välja lülitada!) mõjuda meelivärskendavalt. Samuti on teil tagasi tulles nii mõndagi huvitavat meenutada.

12
Kolleeg tahab sind võõrale peole kaasa võtta. Fakt, et sind ei olnud kutsutud, teeb mineku veelgi põnevamaks ja lõbusamaks.

13
Keegi ulatab sulle karaokeõhtul mikrofoni. Sinu lauluoskus ei huvita kedagi. Meestele meeldivad naised, kellel on lõbus.

Loe Cosmo juulinumbrist:
• Intervjuu: Roosa ja rahutu Pink.

• Kas teed oma kaaslasest naiseliku mehe?

• Vallalise tüdruku teki all... ei ole igav!

• Seks puhkuse ajal: paketireisi ootamatud lisad.

• “Miks ma varastan...”

14
Sinu eks palub uut võimalust. Kuni sul on tema vastu veel tundeid ja ta ei ole täielik mühakas, võib uuesti proovimisest kasu olla. (Kui tegu on aga juba kolmanda korraga, mõtle tõsiselt järele.)

15
Sõber tõmbab sind baariletile tantsima. Sinu enesekindlus kargab lakke, kui näitad oma parimaid tantsuoskusi kõigi ees.

16
Sind kutsutakse töövestlusele, kuid sul on juba amet, mida armastad. Arukas on kaaluda uusi võimalusi ja harjutada tööintervjuul käitumise oskust. Pluss: pärast pikemat järelemõtlemist võib see uus töö sind isegi intrigeerida.

17
Oled lennust väsinud, kuid sõbrad tahavad juba ümbruskonda avastama minna. Sa ei tohiks sekunditki oma reisist tukkuda. Lisaks on jetlag’i parim ravim kohe kohaliku aja järgi elama hakata.

18
Töökaaslased soovitavad sul koos nendega trenni tulla. Kolleegidega semutsemine mõjub kogu töökeskkonnale hästi.

19
Linnast väljas elavad sõbrad paluvad sinult öömaja. Järgmisel korral vastavad nemad samaga.

20
Su õde tahab, et ostaksid imeilusa, kuid väga paljastava kleidi. Osta see lihtsalt ära! Sulle ju meeldib, kuidas mehed sinu järele suud vesistavad.

21
Pärast kuuajalist kurameerimist tahab su kutt sinuga reisile minna. Uus armastus toitub jagatud seiklustest ja väike reis on üks parimaid viise üksteisega lähedasemaks saada.

22
Sõber tahab, et sa koos temaga mõnele kursusele läheksid. Surfamine, maalimine, kunstiajaloo loeng… see võib sulle meeldima hakata. Ja kui mitte? Alati on kasulik midagi uut õppida.

23
Sul tekib võimalus proovida alternatiivmeditsiini seansse, nagu nõelravi vms. Need ei pruugi ravida küll sinu unetust, kuid on kindlasti huvitavad.

24
Su tuttav, naaber või sugulane tahab korraldada sulle pimekohtingu. Uuringud on näidanud, et teised inimesed saavad vahel sinust paremini aru, milline mees sulle sobib.

25
Sa tahad välja käia üht hullumeelset ideed, kuid kardad oma bossi reaktsiooni. Isegi kui see talle ei meeldi, hindab ta sinu julgust ja loovust.