Ripsmekoolutaja pole kõige ägedam asi maailmas
Tegelikult on see üpris hirmuäratav. Kas sa kujutad ette, millist piina see valmistab, kui vajutad koolutajale vale nurga alt? Samas muudab see ripsmed nii kauniks … Mis teha, ilu nõuab ohvreid!

Kellele on see spray-päevitus küll mõeldud?
Kujuta nüüd ette: sa seisad alasti väikeses ereda valgusega toas. Sul on külm ja tunned end väga haavatavana. Samal ajal seisab su ees võõras, kes katab sind kahtlaselt lõhnava kemikaaliga. Ja mis veel hullem! Sa ei saa põhimõttteliselt 24 tunni jooksul midagi katsuda ilma, et see muutuks oranžiks.

Meigi eemaldamine on nii-nii tüütu
Töölt koju jõudes tahaks lihtsalt diivanile pikali visata ja tühja pilguga televiisorit vaadata. Selle asemel peab roomama vannituppa, et sealt kõikvõimalikud vahendid võtta ja siis algab võimas meigieemaldamine. Kõigepealt peab silmameik kaduma, seejärel läheb suureks näopuhastuseks. See on nii aeganõudev.

Raseerimine, kitkumine, vahatamine — appi, meil on juba ette valus!
Kui raseerimine on lihtsalt tüütu, siis vahatamine toob lausa pisarad silma. Rääkimata kulmude kitkumisest: käsi läheb krampi ja tunned, kuidas ei pea üle minuti vastu. Milleks see kõik? Miks ei võiks me olla kõik lihtsalt toredad karvakerad?

Maniküür ja pediküür on kallid JA ajamahukad
On põhjus, miks kõik naised professionaali juures ei käi. See on kallis! Pealegi pead sa leidma nädala-kahe tagant aja, et seda kõike endale lubada. Olgu, me saame aru küll, et need on esimese maailma mured, aga mis siis. Saage ka meist aru.

Sa ei välju näohoolitsusest särava palega
Peale selle, et hooldus on kallis, väljud sa kosmeetiku juurest suure tõenäosusega paistes või punase näoga. Kui veab, on õhtuks jume juba klaar, kui mitte, peab järgmisel päeval korraliku meigikihi näkku kinnitama.

Allikas: Women's Health