1. Oma seksuaalsus

Ükski naine ei peaks end süüdi sellepärast, mis viisi ta enda seksuaalsuse näitamiseks valib. See on tema keha. Kui ta teeb seda, mida ta soovib, siis on kõik õigesti.

2. “Abikaasaks sobiv” või mitte

Ei ole olemas sellist asja nagu abikaasaks kõlblikud ja mittekõlblikud inimesed. Naine on ideaalne partner siis, kui tema kallim teda austab, armastab ja hindab. Iga naine, olenemata päritolust, valikutest või millestki muust. Keegi ei peaks muretsema, et tema hobid või unistused kellegi teise tee peal ees seisavad või kuidagi millegi takistuseks saavad.

3. Ebakindlus laste saamise ees

Mitte kõik naised ei taha lapsi. See soov võib aja jooksul muutuda, kuid võib-olla ka mitte. Igal juhul — lõpliku valiku teeb ikkagi naine. Ja seda ei pea häbenema. Lastetu elu ei tee kedagi südametuks tõpraks või kuidagimoodi veidraks. See on lihtsalt valik.

4. Kehamuutused

Jah, võib-olla paar aastat tagasi olid viis kilo kergem või hoopiski raskem. Selle eest ei pea kellelegi aru andma. Peaasi on säilitada tervislik ja aktiivne eluviis, mis ka pika eluea tagab.

5. Kõigile ei saagi meeldida

Mis siis, kui naabri Maali sinust hästi ei arva? Usu, see ei kõiguta su maailma tegelikult absoluutselt. Las ta elab oma elu ja sina oma. Pole mõtet kellegi teise arvamuse pärast pead vaevata. Hinga sisse ja lase minna!

6. Uuesti alsustamine

Mõnikord tuleb ette hetki, kus lihtsalt peab asjad pakkima, ära minema ja uuesti alustama. Selles ei ole mitte midagi häbiväärset. Mitte midagi meie elus ei ole kivisse raiutud, seda just eriti armastuse ja suhete maailmas.

7. Ebameeldivate inimestega suhtluse lõpetamine

See ei pruugi küll lihtne olla, kuid lõppkokkuvõttes teeb see ainult head. Oma elu ei ole mõtet sisustada nendega, kes sinu igapäeva rikuvad. Iga naine peaks oma elu täisväärtuslikult elama ja need, kes seda aktsepteerida ei suuda, sinna hulka ei kuulu!

8. Tugevate arvamuste omandamine

See ei tähenda, et naine peab olema tahtlikult õel või võib lubada endale kõige, mida sülg suhu toob, välja ütlemist. Absoluutselt mitte. Küll aga on oluline see, et naine ei kardaks oma arvamuse avaldamist inimeste ees, kes sellega nõustuda ei pruugi.

9. Riskide võtmine

Ainuke asi, mis elus on kindel, on surm. Keegi ei ela igavesti. Mõeldes sellele, siis tuleks aga oma ellu ju rohkem särtsu tuua, et oleks, mida ka vanaduspõlves mäletada. Me mandume kiiresti. Muutume mugavaks ja ei julge enam suuri samme astuda. Võta riske, see paneb elama!

10. Üksindus

Tegelikult ei vaja ükski naine oma kõrvale mitte kedagi. Me saame omapäi väga hästi hakkama. Sünnime ju siia ilma enamvähem kõik võrdsena, see, milliseks me oma elu kujundame on suuresti meie enda kätes. Piisav teotahe ja unistuste poole pürgimine toob ka edu.

11. Karjäär või perekond — mis siis saab, kui valik langetada tuleb?

Sllee valiku tegemise hekt võib igal naisel kunagi elus ees seista. Küll aga ei peaks sellepärast iga päev oma pead vaevama. Kui moment on käes, küll siis ka õige otsus langetatud saab. Selle kõige tõttu endale aga mingeid piire seada on vale.

12. Välimuse järgi hindamine

Kindlasti on ka tänapäeval veel neid, kes inimesi ainult välimuse järgi hindavad. Eriti naisterahvaid. Nendega ei ole vaja suhelda, kitsarinnalised kaaskodanikud ei rikasta kedagi. Pigem toovad nad endaga kaasa ebavajalikku negatiivsust.

13. “Meeste töö” tegemine

Me elame 21. sajandil. Jah, naistest ettevõttejuhid ei ole niivõrd levinud kui mehed, kuid see ei ole miski, mille pärast pead valutama peaks. Õnneks on ka ühiskonna arusaam arenema hakanud ja aina rohkem saadakse aru sellest, et töö on töö. Olenemata siis sellest, mis soost seda tegev inimene parasjagu on.

14. Kõikide võimaluste mitte ära kasutamine

Vahel peab puhkama ka. Enda jaoks aja hõivamine on väga oluline oskus, vastasel juhul võib lihtsalt läbi põleda. Ükski naine ei tohiks end liialt taga piitsutada kartes, et ta ei saavuta kõike, mida ta potentsiaalselt võiks. Ambitsioonikus on hea omadus, kuid sellega ei maksa ka üle piiri minna.

Allikas: Huffingtonpost