Teos, mille kohta hoiatab ettevõtja Karoli Hindriks: “Siinkohal annaks vastuolulisi soovitusi — ühest küljest suurepärane raamat pimedateks Põhjamaa sügis-talvisteks õhtuteks. Teisalt aga ärge lootke, et peale lugemist uni tuleb! Kindlasti aitab kirjanik E.L. James aitab selle raamatuga murda seksitabusid. Ja ega veidi vabameelsem mõtlemine meie põhjamaiselt kargetele inimestele mööda külge maha ei jookse.”

Teos, mida kirjanik Kaur Kender luges suure huviga: “Mida ja kuidas naised mõtlevad on ju tavaliselt sõjasaladus. See raamat on teated otse vaenlase tagalast. Ja piinavalt on alati huvitav!”. “See romantiline ja haarav romaan mõjub vabastavalt, tekitab tõelist sõltuvust ja jääb alatiseks meelde,” kirjeldab autor E.L. James oma menukit, mis on fenomenaalse kiiruse ja ulatusega tõusnud ülemaailmseks bestselleriks.

Naistekas käivitab FANTAASEERIMISVÕISTLUSE, mille auhinnaks on kaks maailma ihaldatuimat lugemisseiklust!

Kirjuta meile oma kirgi kütvatest kuumadest ihadest ja erootilistest fantaasiatest!

Milline oleks see stseen, mis Sind meeletute orgasmilainete tippu viiks?

Ära hoia end tagasi, osaleda saab anonüümselt ja me ei räägi kellelegi, et sa meile kirjutasid ;)

Saada oma lugu aadressile naistekas@delfi.ee,, pane märksõnaks "Viiskümmend". Raamatud loosime välja juba esmaspäeval, 26.novembril.

Inspiratsiooni pole? Loe Naistekas avaldatud katkendit ja pane oma fantaasia tööle!

Lisainfo ülemaailmse überhiti kohta lisaks: http://alkeemia.ee/hall


Alates neljapäevast,22. novembrist kuni 5. detsembrini on menuromaan “Viiskümmend halli varjundit”saadaval Selveri ja Prisma kauplustes üle kogu Eesti vaid koos nädalalehegaEesti Ekspress.