Ühes Lonile jäetud kommentaaris seisab: “Inimese organismile ei piisa vaid viljadest. Mitmekülgne toit on hädavajalik! Aplaus inimestele, kes elavad tervislikult, aga sellistel dieetidel on vaid lühiajaline positiivne mõju… ”

“Olen mures, et tema laps ei saa vajalikke proteiine,” kirjutas teine.

Ometi ütleb Loni, et pole end kunagi paremini tundnud ja toitumishäired nagu anoreksia ja buliimia on temale võõrad. Naine sattus esimest korda värske dieedi juurde, kui tal sai kõrini oma rämpstoidu ja alkoholiga täidetud ebatervislikust eluviisist.

“Ma ei teinud seda kaalu kaotamiseks või kiireks puhastumiseks,” ütleb ta. “Olin seesmiselt haige ja tapsin end aeglaselt. Kui oleksin vana elustiili jätkanud, oleksin lõpetanud vähiga või kiire vananemisega.”

Oma blogis kirjeldab Loni tüüpilist päevadieeti nii:

“Hommikul söön tavaliselt üht puuvilja (näiteks pool arbuusi, kuus apelsini, viinamarju, ananassi vms). Enne lõunat teen endale suure smuuti, kus on kuus või rohkem banaani, vett, datleid ja vahel ka marju ja kookost. Lõunaks söön tavaliselt mingi salati või siis kuus banaani… võib-olla jälle smuuti. Õhtusöögiks on tavaliselt salat, keedetud või kõpsetatud kartulid, acai-marjad, banaanijäätis… ”