Mida rohkem sa häälestud oma kehale ja võtad kuulda intuitsiooni (või nagu mulle meeldib seda nimetada: sisemist õpetajat), seda enam oled ühenduses looduse ja elu loomuliku vooluga.
On tähtis märkida, et isegi kui oled parimal viisil häälestatud, tuleb aeg-ajalt ette aegu, mil kahtled ja oled segaduses. Siis on tavaliselt õige moment teha nii sisemisi kui väliseid muutusi. Tavaliselt toimub muutus kaose ja korra, segaduse ja selguse, valguse ja varju, fantaasia ja tegelikkuse, edu ja läbikukkumise, valu ja naudingu piiril. Just nõnda esitab elu väljakutse meie paindlikkusele, sügavusele ja võimele kohaneda uute võimalustega.

Jenny lugu: autoõnnetused kui vihjed

Minu nõbul Jennyl olid pidevad probleemid autoga — lühikese aja vältel oli tal kaheksa õnnetust. Jenny oli õppinud ärikoolis ja töötas raamatupidaja assistendina, kuid amet ei rahuldanud, ta tundis ennast pettunu ja õnnetuna.

Ühel päeval läksime Jennyga kinno ja rääkisime teel sõnumitest, mida universum meile saadab. Jenny vaatas mulle otsa ja küsis, kas minu arvates võivad temaga juhtunud õnnetused olla sõnum. Vastuse asemel palusin tal keskenduda ja küsida seda endalt.

Jenny tõdes, et kuigi ta oli ametit viis aastat õppinud ja rõõmus omandatud oskuste üle, ei ole raamatupidamine tema ala. Veel samal õhtul otsustas ta töölt lahkuda. Hämmastav, kuid Jenny suureks rõõmuks lakkasid kõik probleemid autoga. Mõne päeva pärast kutsuti teda tööle reklaamibüroosse, millega ta oli varem koostööd teinud. Uus amet sobis talle palju paremini, pakkus võimalusi reisimiseks, arenemiseks ja uuteks kogemusteks.

Palu abi kõrgemalt

Üks tähtsamaid asju, mida me saame õppida, on püsiva juhatuse ja abi palumine kõrgemalt tarkuselt. Abi otsimiseks ei pea kriisi ootama, igapäevane ühendus ja suhtlemine jumalikkusega muudab sinu elutee kergemaks, ohutumaks ja palju nauditavamaks.

Tõeline intuitiivsus tähendab, et sa suudad mõista ja rääkida nähtamatute maailmade keelt. Mõnel inimesel on sünnipäraselt tugev intuitsioon ja ühendus jumalikkusega, teised peavad intuitiivsete oskuste lihvimiseks vaeva nägema.

Intuitsioon on tõepoolest loomupärane ja kättesaadav kõigile, kes tahavad panustada aega ja energiat selle arendamisse. Sõna intuitsioon tulened ladinakeelsest sõnast intueri, mis tähendab „tähelepanelikult vaatama” või „mõtisklema”. Innustan sind tegema mõlemat. Maailmas on palju peidetud aardeid, tuleb vaid julgeda vaadata.

Raamatuga saad pikemalt tutvuda siin!