Fabiana Nishioka kasutas Nutribullet Pro 900 mudelit, et valmistada endale hummust, kui järsku masin õhku lendas. Ettevõte väidab, et tegemist on täiesti ohutu seadmega, mida lihtsalt kasutati valesti.

TMZ andmetel lendasid plahvatuse tagajärjel naise nahale blenderis olnud tulikuumad hummuse koostisained, mis jätsid nii ta näole, kaelale kui ka büstile valusad põletushaavad. Fabiana sõnul on haavad lausa nii hullud, et neist tekkivad armid jäävad tema keha katma eluks ajaks.

Ohver otsustas nüüd ettevõtte kohtusse kaevata ja juhtumi tõttu raha nõuda. See pole aga esimene kord, kui Nutribulletit Ameerikas on kohtusse kaevatud. Ka Wendy Littlefield otsustas populaarse köögiseadmeid tootva firma kohtusse kaevata, kui sama seeria masin kasutamise ajal plahvatas. Paljude kasutajate sõnul on populaarsel seadmel disainiviga, mille tõttu see õhku lendama kipub.

Olukorrale annab omapoolse hinnangu ka Eestis Nutribulleti blendereid müüv Delimano:

Eesti Vabariigis on meie poolt müüdud üle 16 000 Nutribulleti. Ühtegi sarnast kaebust ega juhtumit ei ole aset leidnud.

Meedias kajastanud Nutribulletiga seotud juhtumid on aset leidnud välismaal ja tegemist on järeltoodanguga, ehk teisi sõnu mitte ametliku tootja kopeeringuga.

Studio Moderna OÜ on ainuke legitiimne NutriBulleti edasimüüja Eestis.

Meie poolt müüdavad Nutribullet on autentsed ning vastavad Euroopa Liidu nõuetele.

Kuna varasemalt pole mitte ühtegi, hetkel meedias kajastuvatele sündumustele, sarnast juhtumit Eestis aset leidnud, kinnitame julgelt omalt poolt toote töökindlust ning autentsust.

Lugeja, kas sina kasutad Nutribulletit?