“Esimene kohting? Pean endale ruttu uue kleidi ostma!”
Jah, tegelikult on sul riidekapp kõikvõimalikke hilpe täis. Aga mis siis? Sul pole ju midagi selga panna. Pealegi pidavat mõjuma poodlemine lõõgastavalt ...

Tinder siin, Tinder seal
Sa pole sugugi kindel, kas Tinder on “selle õige” leidmiseks just kõige parem viis, aga samas — miks mitte proovida? Seega kohe, kui sul tekib viis vaba minutit, olgu see lõunapausi ajal või poesabas seistes, viskad pilgu Tinderisse.

Raseerimine, mis see veel on?
Ah, vabadus! Piisab, kui võtta korra nädalas žilett kätte ja kiire raseerimine ära teha.

Vallaliseks olemise rõõm ja valu
Vahepeal tunned sa end kõikvõimsalt — nii hea on olla vallaline! Sa ei pea absoluutselt kellegagi arvestama ja saad teha, mida tahad. Järgmisel hetkel tahaks sa lihtsalt kellelegi kaissu ronida ja koos seriaali vaadata.

“Kas ta on vallaline?”
Kui sa kuuled, et seltskonnaga on liitumas keegi noormees, küsid sa esimese asjana, kas tal on naine.

Uus sõbranna!
Vallaliseks olemise juurde käib väljas käimine, pidutsemine ja … Uute sõbrannade leidmine. Tunnista üles, kui tihti leiad sa maailma kõige lahedama inimese, kellega tahaksid absoluutselt kõike teha? Mis sellest, et ta on naissoost.

Beyonce kuulub su playlisti
Kas sa tahad tõesti väita, et diiva suurim hitt “Single Ladies (Put a Ring on It”) ei kuulu su peolisti? Kui nii, oled sa vähemuses. Jäta meelde, et iga korralik vallaline naine kuulab vähemalt korra nädalas seda lugu.

“Oo, mis kaunis habe!”
Jaa, nii äge on olla vallaline! Käia sõbrannadega kohvitamas ja piiluda võõraid mehi. Kas ta ikka märkas, kui ilus ja seksikas habe sellel baristal on?

Milline sõber mu peikaks sobiks?
Sul on täpselt viis meessoost sõpra ja kaks neist on suhtes. Ei tea, milline neist sulle potentsiaalseks meheks sobiks?

Üheööseks — võtta või jätta?
Ühest küljest on sul ju vajadused, teisest aga ... Tõenäosus, et pärast seda on piinlik ja seks pole midagi erilist, on liiga-liiga suur, et sellega riskida.

Allikas: Women's Health