1. Tänaval liikudes märkad ainult koeri, mitte inimesi. Ja pisikeste neljajalgsetega kohtudes tahaksid saada nendega kohe sõbraks.

2. Kui lähed korteripeole, otsid kõigepealt üles peoperemehe lemmiklooma, et temaga pikalt kvaliteetaega veetes ilmaasjade üle arutada.

3. Sa ei jälgi Instagramis ühtegi avaliku elu tegelast, küll aga hoiad kursis end kõigi oluliste koerte (miks mitte ka rebaste või kasside) tegemistega.

4. Sa veedad vaba päeva enda koeraga ja ignoreerid tuttavate kõnesid.

5. Sulle valmistavad siirast rõõmu kõikvõimalikud loomanaljad. Humoorikas lugu koerast, kes hüples ühe koha peal ja jooksis seejärel tuppa? Suurepärane! Arvatavasti vaatad seda vähemalt korra (või kaks-kolm-neli, oleneb, kui kiire sul parasjagu on).

6. Kutsikad! Kas me peame veel midagi lisama?

7. Su kapis leidub vähemalt üks koerapildiga särk, pusa või kampsun.

8. Sa käid enda Muriga kõikjal: kohvikus, tööl, trenniski.

9. Sa pole eriline fotograafisõber ega viitsi isegi sõprade pulmas pildistada. Kui su koer teeb aga eriti armsat nägu või võtab kelmika poosi, haarad kohe telefoni järele. Klõps! Ja juba ongi uus pilt su sotsiaalvõrgustiku kontol.

10. Sa teed igast Muri sünnipäevast pilti ja riputad selle Facebooki üles. Vahet pole, kas loomake sai kolme- või 14kuuseks.