Šokeeriv juhtum algas sellega, et vihased tüdrukud murdsid sisse Sara koju, kus nad ohvri pea paljaks raseerisid, seejärel sundisid teda neile oraalseksi tegema ja urineerisid ta peale. Nagu sellest poleks veel piisanud, tirisid nad Sara vannituppa, kus keerasid vee maksimum kuumuse peale ja pistsid seejärel dušiotsiku, kust pritsis välja tulikuuma vett, tüdruku vagiinasse. Lõpetuseks otsustasid naised jätta Sara vannitoa põrandale piinlema ja läksid ise veel tema kodu rüüstama, röövides talt raha, sülearvuti, mobiiltelefoni ja muud väärtuslikku.

Politsei sõnul kestis rünnak mitu tundi ja Sara oleks võinud selle tagajärjel surra. Ta kasutas abi kutsumiseks viimast jõuraasukest ja viidi kiirustades haiglasse, kus arstid pidid kurbusega tõdema, et noore naise emakas sai rünnaku tagajärjel tõsiselt vigastada ja ta on nüüd viljatu.

Intsident leidis aset Venemaa keskmes, Perm Krai regioonis asuvas Gubakha linnas, pärast seda, kui Igor jättis väidetavalt maha oma 17aastase tüdruksõbra Aleksandra, kui too väitis, et on poisist rasestunud. Seejärel alustas poiss uut suhet Saraga, kel polnud vihasest eksist õrna aimugi, kuni Aleksandra oli oma ohvrit hoiatanud sõnadega: "Jäta meid rahule või ma tapan su ära ja matan maha!"

Seejärel kutsus ta kokku oma sõbrannad, 16aastase Kristina Poyarkova, 16aastase Maria Sheputaeva ja 20aastase Anastasia Voronchikhina, kellega koos viidi toime kohutav kättemaks. Kolm neist on täna arreteeritud ja rase Aleksandra koduarrestis.

Neli kahtlusalust filmisid oma mobiiltelefonidega, kuidas nad Sarat piinasid ja politsei on selle video enda kätte saanud. Neid kõiki süüdistatakse vägistamises ja piinamises ning nad võivad minna süüdimõistmise järel 15 aastaks vangi.