Kondiiter Günther Koerffer muide valmistas pulmatordi ka 1976. aastal peetud kuningliku pulmapeo tarvis. Toona abiellusid tänase pruudi vanemad ehk kuningas Carl XVI Gustaf ja Silvia Sommerlath. Sel fotol seisab kondiiter kuningliku koogiga laulatuskiriku ja kuningakoja ees.

Ettevalmistuse tulevase kuninganna laulatustseremooniaks käivad samuti täie hooga. Nii vuntsitakse neil päevil hoolega kiriku võlve ja kuldseid keerubeid, lihvitakse viimseidki detaile jumalakojast, kus on õnnistatud mitmeid kuninglikke liite ja ristitud ka kõik tänase kuningapere lapsed. Rõõmurikkaks pulmasõiduks tehakse aga piinlikult puhtaks ka iga toll pruutpaari sõidutavast tõllast.

Kuninglik sõiduk

Kõik, kes just nüüd ja veidi pärast pulmi Rootsist kaarte saadavad, võivad margiks valida spetsiaalselt peo puhuks tehtud margiseeriat. Filatelistidele on välja pakkuda ka väärtuslik margileht ja muidugi tuleb kasutusele ka eritempel.

Kuningas Carl Gustaf andis 30. mail oma tulevasele väimehele Daniel Westlingile ametliku õukonnatiitli. Arvatakse, et tulevikus kutsutakse Danieli Tema Kuninglikuks Kõrguseks (rootsi keeles: Hans Kungliga Höghet).

Rootsi printsi tiitli saanud Daniel on edaspidi lisaks ka hertsog, sest kroonprintsess Victoria on Lääne-Götamaa hertsoginna.

Jumalateenistusel mahakuulutamine on kroonprintsess Victoria ja tema peigmehe pulmade esimene ametlik samm. Abiellumist kuulutatakse kirikukantslist kolmel laulatusele eelneval pühapäeval.
Kroonprintsessi kihlasõrmus

Kuninglikud pulmad toimuvad Stockholmis 19. juunil. Alles siis võib Danieli kõigi ülalnimetatud tiitlitega kutsuma hakata.