Mõned arvamused kommentaariumist:

1. Absurdsed tulemused tõesti! Millegi kandmine ei sõltu vanusest, vaid konkreetse inimese soovist ning välimusest — saledale sobivad liibuvad teksad ka 80aastaselt. Aga paksude kintsude vōi kõverate jalgade puhul ei sobi 20aastaselt ka mitte!

Pikad juuksed — niikaua kui inimene pole hallipäine, kandku pikki juukseid (hall pikajuukseline meenutab metsjeesust).

Tehnika arenguga kaasas käia ja arvutit-nutitelefoni kasutada suudavad isegi 90aastased! Ning mis seos on Facebookil ja vanusel?

2. No nende vastuste põhjal 50. eluaasta verstaposti pole üldse soovitatav ületada! Eks see küsitlus teismeliste seas läbi viidi.

Tegelikult kõik oleneb inimesest, mõni 30aastane on olemuselt rohkem vanainimene kui 60aastane. Elu on elamiseks, mitte põdemiseks.

3. Kavatsen “käituda mitte-eakohaselt” 85. eluaastani, seejärel saabub loomulik lapsemeelsus. Selles mõttes, et ära ole loll, kanna mida tahad, ja kui ümberringi on moe-, tegutsemisviisi-, mõtlemis- jne politsei, siis saada nad kus kurat ja koli normaalsesse kohta!

4. Olen 52aastane ja kannan nii pikki juukseid kui ka liibuvaid teksaseid ja kavatsen neid edasi kanda. Mis vanus on tänapäeval 52?

Ja üleüldse — miks seostada antud küsimust vanusega? Kõik on ju kinni inimese peas, mitte vanuses. Mingil määral ka figuuris. On tuua näiteid oluliselt hullema kehaehitusega noortest, kui 50+ inimestest.

Nii et naised, ärge põdege, ükskõik mis vanuses olete — olge täpselt sellised nagu tahate olla ja just nii te olete ilusad!