Tõde ilmub Naistekas ja Hommes igal reedel, nii et teil on terve nädalavahetus aega kaasa mõelda ja kommenteerida.

Seekord uurisime, kas tätoveering muudab naise atraktiivsemaks. Vastused jagunesid kahte leeri. Loe ja saa teada, kuidas mehed suhtuvad kehamaalingutesse!

Elari, 50:
Kuidas see peaks naise seksikamaks muutma? Et joonistab endale orava per*e peale ja nüüd on seksikas valmis? Pildid on vaatamiseks ja kui ma soovin näha paljast naiseihu, siis ma ei taha lugeda hiinakeelset menüüd ta ribide vahel. Tätoveeringud võiks siiski meremeeste ja vangide pärusmaaks jääda.

Frank, 25:
Tegime pruudiga eelmisel aastal omavahel kokku sobivad tätoveeringud. Tema randmel on üks südame pool ja minul teine ning kui me käest kinni hoiame, siis moodustub terve süda. See kehakaunistus ise ei teinud teda kuumemaks, aga see idee, et meid seob nüüd miski igavesti, oli ülierutav. Aga jah, ainus, mis meid nüüd veel seob, on see tätoveering. Nimelt läks tema Austraaliasse ja panime suhte n-ö ootele. Siis aga kuulsin, et ta oli leidnud endale uue tüübi vähem kui nädalaga. Eks siis tuleb enda poolikust südamest teha midagi muud. Näis.

Meelis, 54
Naisele ei sobi tätoveering. Punkt. Kui naisel oleks tätoveering ilusast naisest, oleks see okei. Saaks kaks naist ühe hinnaga.

Olavi, 33
Ooja. Eriti salatätoveeringud. Kui terve käsi on mingi jamaga ära mäkerdatud, siis see on jube. Selliste puhul meenvad alati need internetis levivad naljakad pildid, kui inimene on purjuspäi peol magama jäänud ja sõbrad on ta täis joonistanud. Kui aga naisel on pisikesed armsad pildid peidetud kohtades ja mina olen ainus, kes neid näeb … Siis see on väga kuum. Oleks nagu aaretejahil: käid suudlustega üle naise keha ja peatud iga pildikese juures veidi pikemalt.

Kuidas suhtuvad naised tätoveeritud meestesse? Vastused leiad SIIT!