VALLATUD LOKID

Kui sa armastad oma kiharatesse õhtul enne väljaminekut lokid keerata, siis näitab see, et sa oled muretu ja armastav hing. Sind on väga raske endast välja viia ja sa teed kõik, mis sinu võimuses, et muuta maailm paremaks paigaks. Inimesed tunnevad end sinuga koos olles hästi ja vabalt ning muutuvad ka ise sinu head eeskuju järgides rõõmsamaks ja muretumaks.

HOOLETU KRUNN

Kui sulle meeldib enne uksest välja astumist oma juuksed kuklasse hooletusse (kuid samas seksikasse) krunni keerata, siis oled sa lõbus ja isegi veidi mässajat tüüpi naine. Kuid samas oskad sa ka väga hästi lõõgastuda. Sa tunnetad hästi, millal on aeg tegutsemiseks ja millal on aeg sõpradega vabalt võtta. Igaüks tahab olla su sõber ja tihti oled sa peo hing.

PUNUTISED

Kui oled meister oma pähe kalasabasid ja muid vigureid punuma, siis oled sa naine, kes on alati valmis seiklusteks. Sulle meeldib matkata, suusatada, surfata — ja sa ei hoia end kunagi tagasi, vaid teed kõike seda täiel rinnal. Sa ei karda kedagi ega midagi ja katsetad pidevalt uusi asju.

LIHTSAD SIRGED JA LAHTISED JUUKSED

Kui sa astud uksest välja lihtsa õlgadele langeva (sirgendatud) soenguga, siis nähakse sind kui armsat ja veidi naiivset flirtiva loomuga tüdrukut. Sa oskad alati inimesi enda ümber naerma ajada. Kuigi sa oled osav naljaviskaja, ei tee sa kunagi sellist nalja, mis võiks kellelgi haiget teha. See on selline kombinatsioon, mis mõjub ligitõmbavalt nii meestele kui naistele.

KÕRGE HOBUSESABA

Tihadalt kokku tõmmatud ja läikiv hobusesaba kõrgel kuklas näitab võimu ja enesekindlust. Esimesest hetkest, kui sa ruumi astud, on inimestele selge, kes siin boss on. Sa oled asjalik ja saad alati kõik oma asjad tehtud. Sa saad üldiselt kõik, mida sa tahad. Või vähemalt jätad teistele mulje, et sa saad kõik, mida sa tahad.

Allikas: Her Campus