Küüntest rääkides, siis korralikult tehtud Prantsuse maniküür on OK, aga need lillad, mustad ja liigselt maalitud ja kiskjalikuks viilitud küüned näevad odavad välja. Eriti õudsed on sellised, mis liiga pikad ja lisaks veel ka kaardus. Sellised “daamid” oleksid nagu õudusfilmist välja karanud.

Välismaal kannavad selliseid “lisavidinaid” ainult prostituudid ja muud erootika- ja intiimala töötajad… Sama käib võltsripsmete kohta.

Probleem paistab olevat selles, et need naised, kes korra on omale midagi võltsi külge riputanud, satuvad sellest sõltuvusse ja panevad üha pikemad küüned ja ripsmed. Alguses ehk nägigi asi kena välja, aga edasi… Hõkk!
Saan aru, et paljude puhul on asi ilmselt madalas enesehinnangus, aga kas on ikka kõige õigem seda kergitama hakata just välimust tuunides? Äkki vaataks sissepoole ja katsuks aru saada MIKS sa endaga rahul pole?

Kusjuures kõige iroonilisem asja juures on minu arust see, et naised teevad seda kõike ju meeste pärast, eks? Et jätta mulje endast kui hoolitsetud naisest. Tegelikkuses aga meestele sellised võltsasjad absoluutselt ei meeldi. Lisaks on meeste ja naiste arusaam hoolitsetud olemisest ikka totaalselt erinev!

Kallis lugeja, mida arvad sina? Kas nõustud Kati arvamusega?