1. Õpi tagasilöökidest
Oluline on julgeda õppida oma tagasilöökidest. Alles siis kui suudad neid aktsepteerida, saad sa neid muuta. Oluline on juhtunut analüüsida, miks ei läinud nii nagu olid soovinud?

2. Näe edu

Sama oluline on analüüsida, mis läks õigesti. Kui oled midagi head saavutanud, mõtle, miks see õnnestus ning mida sa õigesti tegid. Küsi endalt, mida saaksid sellest järgmiseks korraks endale meelde jätta?

3. Keskendu võimalustele
Ära keskendu sellele, mida sa ei saa teha, vaid mõtle selle asemel, millised on sinu võimalused. Mis on parim, mida oma eeldustega saad teha.

4. Peta aju
Kui tunned, et asi venib, peta ennast. Aju mõjutab keha rohkem kui sa seda arvad. Me suudame korda saata palju rohkem kui me arvame, et on võimalik. Sageli on aju see, mis paneb kõigele piirid.

5. Tööta eesmärgipiltidega
Kujuta endale enne eesmärgi saavutamist ette, milline on tulemus ning kuidas oleks siis kui kõik täiuslikult toimiks. Kui võtad appi eesmärgipildid, paraneb sinu enesehinnang ning nii on lihtsam soovitut saavutada.

6. Usu endasse

Kui soovid oma eesmärki saavutada on väga oluline töötada enesehinnanguga. Usalda oma keha ja hinge. Mõtle positiivseid mõtteid ning ära lase end teiste negatiivsetest arvamustest mõjutada.

7. Ära keskendu ebaõnnestumistele
Kui midagi ei läinud nii nagu soovisid, siis analüüsi juhtunut, kuid ära jää sellesse kinni. Oluline on seejärel kohe edasi liikuda. Järgmine eesmärk vajab uut keskendumist.

8. Positiivne energia
Ümbritse end inimestega, kes usuvad sinusse ning toetavad sind, andes seeläbi positiivset energiat. Nii oled õnnelikum ning sinu enesehinnang on kõrgem.

Allikas: expressen.se