Unustad tutvustamise
Jäta meelde üks lihtne reegel: alati, kui tood seltskonda uue inimese, tutvusta teda teistele. Isegi kui sa ei mäleta ta nime. Siis võid ausalt tunnistada: “Vabandust, me oleme küll varem kohtunud, kuid mul ei meenu su nimi.”

Pidev hilinemine
Ah, sa vist ei kujuta ettegi, kuidas su hilinemine teiste närve sööb? See pole vabandus, kui ütled, et teed seda ju alati. Jumala pärast, õpi aega planeerima! Millegipärast suudavad kõik ülejäänud seda teha, miks peaksid sina see “eriline” olema?

Telefon on su parim sõber
Kui oled kellegagi koos, unusta enda telefon hetkeks ja keskendu vaid enda kaaslasele. Ja kui sa tõesti-tõesti pead olema kättesaadav, pane mobiil hääletu peale ja kontrolli seda siis, kui sõber on läinud tualetti.

Sa ei vasta kutsele
Saad kutse, millal seisab suurelt ja selgelt R.S.V.P. (ehk lühend prantsuse väljendist répondez s’il vous plaīt “palun vastake”). See tähendab, et sinult oodatakse, üllatus-üllatus, vastust. Kui sa nõustud minema, ole nii armas ja ilmu ka kohale. Mis sellest, et said viimasel hetkel kutse veel ägedamale üritusele.

Sul puudub igasugune arusaam lauakommetest
Kui oled pidulikul õhtusöögil ja sinu ees lebab mitu paari kahvleid-nuge ning sul pole õrna aimugi, millest alustada, siis oota hetke ja vaata, mida teevad teised. Ahjaa, üks pisike palve veel — söö suu kinni.

“Aitäh” on sulle võõrsõna
Kui keegi tuleb sulle vastu või teeb midagi head, ole palun tänulik.

Oled liiga (ja me mõtleme LIIGA) enesekeskne
Usu või mitte, aga inimestele meeldib peale teise kuulamise ka endast rääkida. Seega — kui saad kellegagi kokku, ürita pöörata tähelepanu ka tema tegemistele ja mõtetele.

Allikas: All Women’s Talk