1. Maod seljale!

Kui eksootilised massažid on su nõrkus, siis järgmine kord Iisraeli külastades käi kindlasti läbi ka ilusalongist. Nimelt pakuvad kohalikud massažiteenust, kus selja peale pannakse susisema suuremad või väiksemad maod — kõike vastavalt vajadusele. Väidetavalt mõjub madude sisin ja roomamine sulle lõõgastavalt.

2. Palun ulatage teolima!

Tšiilist pärit iluprodukt sisaldab teolima — kõlab rõvedalt, aga toimib! Teolima aitab kaduda armidel ning kaitseb nahka vananemismärkide eest. Samuti on tegemist hea antioksüdandiga. Nädalavahetusel aeda tigusid korjama!

3. Sipelgadušš

Mädanenud puuviljad ja sipelgad seal peal edasi-tagasi vuramas. Kõlab väga jubedalt! Küll aga on jaapani spetsialistid töötanud välja pesugeeli, mis just neid kahte asja sisaldab. Ja väidetavalt on tegu lausa imelise nahakoorijaga.

4. Kas seaplatsentat keegi soovib?

Lögasest sünnitusjäägist tehtud jook on Jaapanis tituleeritud imejoogiks! See on vedelik on täis toitaineid, hormoone ja mineraale ja tagab sulle igavese ilu.

5. Seajala dieet

Kui eestlased kasutavad seajalgu tavaliselt jõuluperioodil süldikeetmiseks, siis välismaal on seajalgade söömine populaarne iluprotseduur. Nimelt leidub notsujäsemetes palju kollageeni, mis meie nahka pringina hoiab.

6. Võipepu

Võiarmastajad on teretulnud proovima traditsioonilist Etioopiast pärit masaaži. Kõigepealt masseeritakse tervet keha ja pead. Loomulikult koos võiga. Siis palutakse sul endal määrida natukene võid oma nabaalusele leivale. Seejärel istud sa tekkide sees maa sees oleva augu kohal, millest auru välja tuleb. Väidetavalt mõjub see turgutavalt tupelihastele — eriti pärast sünnitust!

7. Valgenda terviseks!

Inspireeritud pornostaaridest on nahavalgendusprotseduurid võtnud üles tõelisi tuure. Pärast brasiilia bikiinivahatust kantakse nahale ka valgendav hape, et tõeline ilu saaks valla pääseda.

Allikas: iDiva