Jutuvõistluse pealkirjaks on „Minu…”. Ootame teie meeldejäävaid, põnevaid, üllatavaid ja ootamatuid reisilugusid. Äkki oled Pariisis ekseldes imekaunisse paika sattunud? Ehk olid üllatunud, kui palju kaameleid sinu eest Egiptuses antaks? Kindlasti on ühel kirevaid mälestusi lennujaamast, teisel riskantsest ettevõtmisest teispool maakera.
Toome siia mõne näite võistluse pealkirja tõlgendamise võimalustest: „Minu maailmarändurist pagas”, „Minu magamata öö Itaalia rongis”, „Minu lennujaamaralli”, „Minu ilusaim sukeldumiskogemus”…

Millisesse seiklusesse sa ka sattunud poleks, nüüd on aeg seda meiega jagada!

Ootame teie reisilugusid aadressil naistekas@delfi.ee 23. aprillini. Avaldame paremiku ning igale avaldatud loole on auhinnaks vabalt valitud raamat Petrone Printi “Minu”-sarjast


Aprilli viimasel nädalal algab aga lugejate lemmiku valimine, kus enim hääli saanud loo autor võidab kruiisi Stockholmi Tallinkilt!

  • Auhinnaks on Tallinki kinkekaart, mis kehtib Tallinna-Stockholmi kruiisiks kuni 4 reisijale A-klassi kajutis.
  • Kinkekaart kehtib broneerimiseks kuni 31.05.2012 ning reisiks kuni 30.06.2012
  • Kehtiva isikut tõendava dokumendi ning vajadusel viisa hankimise kohustus lasub reisijal.

Nagu lahedate võistlustega ikka, pole seegi veel kõik. Kirjastus Petrone Print ja Estravel on välja kuulutanud ka ühise viktoriini „Minu”-sarja raamatutes oleva põneva info teemadel, auhinnaks on 1000 euro suurune reisi-kinkekaart. Loe lähemalt SIIT.

NB! Konkursile pääsevad lood, mis on kirjutatud korrektses eesti keeles!

Lennukat sulge!