Loe ajalehti!
See on suurepärane harjumus. Hommikusöögi kõrvale värskeid ajalehti lugedes püsid päevasündmustega kursis. Pealegi on sul edaspidi, millest nii kolleegidega töö juures kui sõpradega õhtusöögil rääkida.

Söö hommikust
Su aju vajab toitu. Selleks, et hakkaksid päeval paremini funktsioneerima ja sooritusvõime tõuseks, peab keha saama kütust.

Tee trenni
Peale selle, et trenn tuleb füüsisele kasuks, suurendab see ka su produktiivsust. Alusta kas või sellega, et jalutad paar korda nädalas tööle. Seejärel hangi endale talveks spordiklubikaart.

Suhtle intelligentsete inimestega
Tahad saada targemaks? Ümbritse end loovate ja intelligentsete inimestega. Nad avardavad su maailmapilti ja oskavad vajadusel soovitada head kirjandust või linateoseid.

Maga end välja!
Tead ju isegi, kuidas magamatus su päeva mõjutab. Absoluutselt kõik võtab kauem aega ja pea lihtsalt ei tööta. Seega mine täna tund varem magama ja juba homme tunned, kuidas sul jagub vaimutööks rohkem energiat.

Õpi uus keel selgeks
Uuringutes on kindlaks tehtud, et inimesed, kes õpivaid erinevaid keeli, suudavad näiteks puslet kiiremini kokku panna. Keeleõpe paneb su aju kiiremini tööle!

Allikas: Allwomenstalk