Mis veel kurvem — kui arvestada minutid tundideks, siis selgub, et naised teevad igal aastal 39 lisatööpäeva. Seda täiesti ilma tasuta.

Kui palgalõhe on raske kaduma, siis tegelikult võiksid mõelda “nõrgema soo esindajad” kõigepealt sellele, mida kõike nad saaksid nende lisaminutitega teha. Ja ehk õnnestub siis ka enda tööaega tagasi tõmmata ja hakata — nii triviaalselt kui see ka ei kõla — iseendale keskenduma.

Toome ära kuus asja, mida võiksid ületöötamisele eelistada.

Magamine
Jah, see imeline uni, mis tagab meile parema tervise. Ometi selgus jaanuarikuus tehtud uuringust, et pea pooled Suurbritannia naised ei saa ööpäevas piisavalt unetunde ja tunnevad end seetõttu pidevalt väsinuna. Meenuta nüüd seda, kui sa ei maganud end korralikult välja ja kuidas sa seetõttu käitusid. Olid pahane ja torisesid? Mõtle, mida kõike sa suudaksid teha, kui saaksid päevas pea tunnikese rohkem magada!

Lugemine
Millal sa viimati tõeliselt head raamatut lugesid, mitte ei piirdunud vaid selle sirvimisega? Nädala sees on ju võimatu lugeda. Isegi kui üritad teha seda enne magama minekut, siis kukud sa suure tõenäosusega kiiresti ära ega jõua paarist leheküljest kaugemale.

Tööle jalutamine
Tahad hetke iseendaga? Mõtle, kui tore oleks jalutada tööle, võtta tee pealt üks kohvijook ja saiake ja kuulata mõnd kvaliteetsaadet järelkuulamisest? Vot see oleks elu, eks! Ja see unistus oleks tegelikult igati kättesaadav, kui sa vaid töötaksid päevas tunnikese vähem …

Treeningutega alustamine
Sulle meeldiks trennis käia, kuid pole siiani selleks aega leidnud. Enne tööd pole võimalik ka pärast pikka päeva on jõu- või treeningsaalis vihtumine viimane asi, millele viitsid mõelda. Aga kujuta ette olukorda, kui sa vabaned töölt varem — täiesti viisakal kellaajal — ja saaksid suunduda ükskõik millisesse spordisaali? Mõnus, eks!

Kokkamine
Kellele ei meeldiks isetehtud lõunasöök? Mitte see pagana vormiroog kontorisööklast. Esiteks on see kordades tervislikum ja teiseks tehtud täpselt sinu maitse järgi. Olgu, viitest tervislikkusele juba piisas, eks.

Uue hobiga alustamine
Maalimine, meigikoolitus või fotograafia — kõik need tunduvad nii põnevad! Aga siiani pole sul olnud aega nendega tegelemiseks. Aga mis juhtuks siis, kui avastad uue kire ja märkad ühel hetkel, et võiksid hakata sellega tulevikus leibagi teenima?

Allikas: Telegraph