Eelmisel nädalal ütles Victoria, et ta pole juba üle kolme aasta puhkusel käinud. Samas nautis ta eelmisel aastal pärast tütre Harperi sündi tervelt kaks kuud Steven Spielbergi villat Malibus, kusjuures ühe kuu rent oli 93 000 naela ehk umbes 111 250 eurot.

1999. aasta juulis, vahetult pärast pulmi oli Victoria A-korv maagiliselt D-korviks muutunud. Naine eitas rinnaoperatsiooni ja see tekitas meedias palju küsimusi — milleks üldse vaevuda, kui igaüks saab niigi aru, mis vahepeal toimunud on? Samal aastal rääkis naine, et obn üleni naturaalne. “Mul on kunstküüned, saan pisut abi juustega (viidates oma poolde selga ulatuvatele kunstjuustele) ja kasutan pisut isepruunistavat kreemi,” loetles naine.

2007. aastal antud intervjuus ütles Victoria: “Me ei lase kunagi oma lapsi avalikult filmida või pildistada! Me tahame, et neil oleks normaalne, puutumatu lapsepõlv.” Samas oli nende 1999. aastal toimunud pulma staariks just tollal 4-kuune poeg Brooklyn. Pojal olid disainerrõivad, millega ta poseeris ka OK! ajakirja esikaanel. 2008. aastal läks väike Cruz koos emaga lavale tantsima. Nüüd aga on Victoria esimesest tütrest Harperist saanud tõenäoliselt enim pildistatud beebi — ta ei lahku oma ringi reisiva ema puusalt hetkekski.

Möödunud nädalal postitas Victoria Internetti foto toidust, mille ta olevat rahvusvahelise toidupäeva puhul oma poegadele kooli viimiseks küpsetanud. Fotol on liharullid, pirukad ja anassi-juustuampsud. Fotot uurinud spetsialistid tunnistavad, et selliste toitude valmistamine nõuaks kõvasti aega ja mõningaid kogemusi köögis — Victoria on aga eelnevalt tunnistanud, et suudab küpsetada vaid üht-kaht lihtsamat rooga. Viis aastat tagasi tahtis ta oma naabritele õunakoogi valmistada, kuid retsept ajas ta nii segadusse, et majapidaja tegi lõpuks töö tema eest ära.

Need pole ega ka jää Victoria ainsateks luiskamisteks. Teame ju kõik, kuidas ta väidab, et “sööb nagu hobune“ — keda sa petad, naine?

Kallis lugeja, kas sina oled kunagi end paremaks naiseks või emaks valetanud kui sa tegelikult oled? Mis sa arvad, miks emad nii teevad?