Tema isa Allar Sepp ütles “Aktuaalse kaamera” stuudiointervjuus, et väikese lapse elu ei saa jääda bürokraatia taha, et kuskil kellelgi on midagi tegemata.

“Vanem, kes võitleb lapse elu eest, ei peaks tegelema seaduseaukudega. Ravi peaks olemas kõikidele, kes seda vajavad,” kõlas isa soovitus poliitikutele.

Ta meenutas, et toona, mil haigekassast saadi eitav vastus Annabeli raviks, ütles haigekassa juht, et raha on tegelikult olemas. Vaata intervjuud ERR uudisteportaalist!

Annabeli ema teatas täna Delfile, et Annabeli ravi kulgeb hästi, viiest ravikuurist kolm on tehtud ilma suuremate tõrgeteta ning hoolimata väikesetest ehmatustest on viimaste uuringute järgi pahalane ikkagi kaotusseisus. “Hetkel keskendume sellele, et ta kosuks ning püüame sirgeks saada tema kasvajast tingitud seljakõveruse. Annabel ise ootab koos õega ärevalt sügist, kuna meie raviarst LÕPUKS lubas, et siis saame mõneks ajaks haiglaukse seljataga sulgeda ning kaua oodatud ja välja teenitud soojamaa puhkusele minna,” kirjutab ema.

Loe Annabeli võitlusest pikemalt: