Suurbritanniast pärit kahe lapse ema ja eratreener Tracy Kiss tunnistab, et kui pöördus sperma saamise palvega enda sõbra poole, vaatas see teda alguses kahtlustavalt. Mehe hirm on arusaadav: ta kartis, et sõbranna soovib sel viisil rasestuda.

“Mul polnud üldse energiat ja olin rampväsinud. Nüüd aga olen valke täis ja enesetunne hakkab vaikselt paranema,” jutustab Tracy ja lisab: “Samuti maitseb sperma igati hästi. Teinekord joongi seda täiesti puhtalt. Jaa, mu sõbrad arvavad, et oled peast põrunud, aga teate mis? Mul on sellest täiesti kama.”

Tracy saab spermat enda mittesuitsetavalt sõbralt ja on teinud temaga kokkuleppe — kui härra on eelnevalt alkoholi või näiteks sparglit tarbinud, annab ta sellest teada. "Sellisel juhul lisan seemnevedelikule midagi maitseks.”

Naine usub sperma tervendavasse jõudu. Ta on seda kasutanud rosaatsea raviks. “Sellesse pole lisatud kemiaale. Puhas loodus! Seemnevedelikust saab alguse laps — sündides on tita nii pehme ja imelise nahaga. Täpselt samamoodi tunnen ma ennast ka pärast selle kasutamist. Mu nahk särab!”

Kui nii mõndagi võib panna nina kirtsutama vedeliku spetsiifiline lõhn, siis see eratreenerit ei häiri. Kõige olulisem on see, et spermadoonor jälgib, mida sööb. Siis ei tohiks aroomiga mingit probleemi olla.

Vaata videot!

Allikas: Daily Mail