Judinaidtekitavast videost on näha, kuidas hirmul naine ulatab värisevate kätega üle laua veterinaaridele kirjakese, mille peale selle saajad kohe tegutsema asuvad. Naine aga naaseb oma poiss-sõbra juurde.

Paaril palutakse oodata koos koeraga eraldi ruumis ja kui töötajad kirjakest loevad, saavad nad aru, kui suur oht seal tegelikult varitseb.

"Kutsuge politsei. Mu poiss-sõber ähvardab mind. Tal on relv. Palun ärge öelge talle."

Töötajad võtavad ilma liigselt tähelepanu tõmbamata politseiga ühendust ja nüüd saavad nad ainult oodata. Neil pole õrna aimugi, mida see naine on pidanud läbi elama, aga tema poiss-sõber on ilmselgelt ohtlik ja vägivaldne. Ja kogu selle aja on naine veetnud selle mehega kahekesi kinnises ruumis.

Lõpuks, pärast 15 pikka minutit, saabub loomakliinikusse viis mundris politseiniku. Nad sisenevad ruumi, kus paar viibib ja arreteerivad mehe. Nad eemaldavad talt relva ja viivad ta käeraudades välja.

Sellega lõppeb hirmunud naise jaoks 48 tundi kestnud põrgu. Kohe, kui mees on ruumist lahkunud, purskub naine nutma. Ta näitab politseile oma sinikatega kaetud keha, mis tekkisid väidetavalt kahe päeva jooksul, mil mees teda väevõimuga kodus kinni hoidis. Ainus viis põgenemiseks, oligi veenda meest koeraga loomakliinikusse minema.

Vaatamata sellele, et naisel oli surmahirm, suutis ta jääda rahulikuks ja oma plaani järgi tegutseda. Õnneks tema abipalvet võeti kuulda.

Vaata juhtunut ka allolevast videost!