Naine oli ärganud keset Londonist Chicagosse teel olnud lendu üles ja märkas, et meesterahvas puudutas end ebasündsalt. Lennusaatjate reaktsioon oli aga veelgi üllatavam, sest väidetavalt olid nemad hakanud selle üle hoopis nalja heitma. Üks neist oli isegi Genevievele öelnud, et ju ta tegi seda naise pärast ning mehel lasti oma tegevus lõpetada, vaatamata sellele, et läheduses istus ka üks väike laps. "Nad pakkusid meile uued istekohad ja hakkasid seejärel nalja viskama, küsides: "Millist parfüümi sa kannad?" ja vabandama, öeldes "Ta on joonud pisut liiga palju veini."," kirjutas naine oma Instagrami. "Keegi ei palunud tal lõpetada."

Hiljem küsis lennujaama turvameeskonna liige Genevievelt, kas ta sooviks, et reisija tema ees vabandaks, aga naine ilmselgelt keeldus.

Ta jagas maailmaga ka e-maili, milles lennufirma esindaja kirjutab: "Taaskord, ma vabandan selle ebamugava situatsiooni pärast, mida sa kogema olid sunnitud. Ma hindan, et sa valisid reisimiseks just Unitedi. Loodame, et su järgmine reis meiega on positiivsem." Lisaks kompenseerisid nad juhtunu lennukupongidega.

Selle peale vastas Genevieve aga karmilt: "Väites, et ahistamine teie lennul oli lihtsalt "ebamugav kogemus", on küll pisut tagasihoidlikult öeldud. See, et te midagi selle suhtes ei teinud, on rõve #metoo."

Naine postitas juhtunust veebi ka video, millelt on üsna selgelt näha, millega mees teki all tegeleb. Vaata videot SIIT.