1. Armastus

Ükskõik kui raske oli lahkuminek või kui palju haiget sa said — kui sa armastasid, siis see oli seda väärt. Ja pealegi — mis sind ei tapa, teeb sind tugevamaks!

2. Kalorid

Mida sa sellest enam ikka kahetsed, mis sa juba sisse sõid. Kuluta see aeg, mis sa kahetsemisele raiskad, parem uute retseptide otsimisele — kõiki oma lemmiktoite on alati võimalik teha tervislikumalt, kui sa neid siiamaani teinud oled.

3. Alkohol

Muidugi on arusaadav, et metsiku peo käigus saadetud piinlikke sündmusi või saadetud sõnumeid kahetsetakse, aga mõtle sellele, et selliseid asju juhtub igaühega ja need pole kahetsemist väärt — sest ega sa ei õpi sellest nagunii!

4. Sõnad

Sa ei saa kahetseda seda, kui oled väljendanud oma arvamust. Ja kui sa oled kellelegi oma sõnadega haiget teinud, siis ära kahetse oma sõnu — tihti just need sõnad, mis meile kõige rohkem haiget teevad, ka arendavad meid kõige rohkem.

5. Isekus

Kui sa teed midagi sellepärast, et see on sulle kasulik ja kelleltki teiselt ka tükki küljest ära ei võta, siis ära seda kahetse — inimene peabki vahel isekas olema!

Allikas: The Gloss