Abistaja

Abistaja on sinu sõpruskonnas üks oluline tegelane. Kui sina lamad haigevoodis, käib tema sinu eest toidupoes. Kui kurdad, et tahad töökohta vahetada, veedab ta laupäeva pärastlõuna koos sinuga töökuulutusi läbi vaadates. Tema aitab sul elu palju korrastatumaks muuta. Tema loomuses on olla hoolitsev ja lahke. Ta õpetab sulle, kuidas peab üks tõeline sõber käituma, ja ka sina ise muutud vähem isekaks.

Abiks hädaolukorra lahendamisel.

Ergutaja

Tema on see, kes peab sulle enne sinu elu esimest jooksumaratoni või tööintervjuule minekut ergutuskõne. Sinusse jäägitult uskudes aitab ta sul endalgi eneseusku suurendada. Ta märkab sinus asju ja omadusi, mida sa ise alati ei pruugi märgata. Juba teadmine, et keegi sinusse usub, tõstab enesekindlust.

Abiks, kui kavatsed midagi uut proovida.

Guru

Selle sõbra otsekohesus võib olla jahmatav, ent sa võid alati olla kindel, et tema šokeerivalt ausad sõnad ei lase sul iial end lolliks teha. Alates parima õunakoogi küpsetamisest kuni ülemusega ümberkäimiseni, just tema nõuandeid hindad sa kõige rohkem. Guru tugi seisneb selles, et ta jagab sinuga olulist infot ja annab väärt nõu. Ta aitab sul sinu emotsioonidest läbi murda ja asju kainelt hinnata.

Abiks, kui vajad ausat arvamust.

Kuulaja

Kui tunned end halvasti ja vajad kedagi, kellele südant puistata, tuleb helistada just temale. Tegu on tipptasemel kuulajaga, emotsionaalselt väga tasakaaluka inimesega. Olenemata päevast või kellaajast, ta on alati sinu jaoks olemas. Tema tingimusteta emotsionaalne tugi tõestab, et ta aktsepteerib sind just sellisena, nagu sa oled.

Abiks, kui vajad õlga, mille najal nutta.

Peaaegu-õde

Oled tundnud teda terve igaviku. Ta mäletab aega, mil sa kandsid veel hambaklambreid, ja oskab loetleda üles sinu kõikide vanade peikade nimed. Prestiižne töökoht, luksusauto jne — tema näeb sellest kõigest läbi ja tunneb tõelist sind. Vanad sõbrad aitavad meil endalgi meeles pidada seda, kes me sisimas oleme. Nad aitavad meil jääda truuks meie põhiväärtustele.

Abiks, kui vajad kedagi, kes sind maa peale tagasi tooks.