Kirjutage meile, mil moel oled sina rängast lahkuminekust üle saanud! Mida oled teinud ja milliseid nippe kasutanud, et end jälle “inimese moodi” tunda? Kas toetusid raskel hetkel sõpradele, sõitsid puhkusele, tegid remonti, põletasid endise kallima pildid ära, hellitasid end šopates või ilusalongides või lihtsalt kulgesid kogu selle aja nagu vati sees ning üritasid kuidagi hakkama saada?

Ootame teie lugusid 10.oktoobrini (k.a) aadressile  naistekas@delfi.ee.

Parima loo autorile on meil ka suurepärane auhind — lõõgastav ja muremõtteid peletav aroomimassaaž ja salendavad kofeiiniga sukkpüksid salongilt Siluett!

Aroomimassaaž on kõige levinum aroomiteraapia vorm, mis tasakaalustab sinu meelt ja toidab meie keha. Aroomiteraapia on abiks meeleolu kõikumise, nõrkuse, kurbuse, stressi, ärevuse, närvilisuse ja paljude muude emotsionaalsete seisundite tasakaalustamiseks.

SkinKiss sukkpüksid on aga tõeliselt revolutsiooniline leiutis!  Väliselt on tegemist tavaliste sukkpükstega, mida igapäevaselt kantakse. Nende eripäraks on aga asjaolu,et kofeiini mikrokapslid sisalduvad sukapükste kiududes ja kehasoojusega hakkab kofeiin naha pindmisele kihile mõju avaldama. 28-päevane Skin Kissi sukkpükste kandmine on tõestanud,et koffeiin on vähendanud reite mõõtusid kuni 2cm!



Siluett on salong, kuhu saab peitu pugeda kiirest ja närvilisest linnamelust. Siin on hea võtta korraks aeg maha ning mõelda ainult iseendale! Kõigi hoolitsuste juurde saab nautida  eestimaist taimeteed. Sõpradele ja lähedastele mõeldes pakume nii koha peal kui Silueti veebipoes erilisi kingitusi, mis teevad päeva rõõmsamaks.