Kui oled juuksurisse läinud lootuses salongist väljuda unelmate printsessina, kuid minestusse langenud, kui juuksur on töö lõpetanud, sest tulemus on hoopis vastupidine oodatule, eksperimenteerinud juuksevärvidega ning saanud eksperimendi lõppedes hoopis rohelised juuksed, pannud täiesti puusse rõivavaliku või meigitoodete ostul, läinu tähtsale kohtumisele isepäevituvast kreemist lapilisena või on sul ette tulnud muid "iluämbreid", jaga neid lõbusaid apse ka meiega.

Saada oma lugu aadressile naistekas@delfi.ee ning võida vingeid auhindu Avonilt!

Võiduloo autorile kingime meigikomplekti, millesse kuuluvad:

Christian Lacroix NUIT parfüüm
Extra Lasting ripsmetušš
Extra Lasting huulepulk
Extra Lasting lauvärvipulk
Extra Lasting huuleläige
Extra Lasting vedel jumestuskreem

Teise koha väärilise loo autor saab auhinnaks Glazewear duo Reflect huuleläike,  Ultra Colour Rich huulepulga ja  SuperSHOCK MAX ripsmetuši.

Kolmanda koha loo kirjutajale anname Glazewear duo Reflect huuleläike, Extra Lasting ripsmetuši ja Extra Lasting lauvärvi.

Avoni Meigikollektsioon

Lugusid ootame järgmise kolmapäevani (28.sept. k.a), paremad lood avaldame jooksvalt Naistekas ning võitjad teeme teatavaks neljapäeval.

Head kirjutamist!



Avon on kogu oma 125 aastase ajaloo jooksul aidanud kaasa naiste elu parandamisele. Avoni südameasjaks on erinevad heategevuslikud suunad, sh koduvägivalla ja rinnavähi vastane võitlus.Aastaringselt on müügil Avoni heategevustooted, mille kogutulu läheb rinnavähi ennetamiseks ning üle-eestilisele tugitelefonile. Avoni heategevuslike toodetega saab tutvuda http://www.avon.ee/PRSuite/crusade.pageja http://www.avon.ee/PRSuite/domestic.page.Oktoober on rinnavähi teadvustamise kuu ning kutsume kõiki üles jälgima reklaami, kuidas ja kus on võimalik oma toetust näidata.