Ega siis lahendused nii lihtsalt tule kui see söömine ikka nii hea tundub. Kuid kunagi saab ikka mõõt ju omal ka täis ja tundudki endal maailma paksemana.
Lihtsalt ühel hommikul ärkasin üles ja võtsin omale südame asjaks, et midagi tuleb ette võtta. Otsustasin, et hakkan vähem sööma ja tervislikult.

Edasi läks nii, et ma ei söönud 7 kuu jooksul midagi magusat ainult puuviljad kuulusid sinna. Piirasin ka liha ja rasvaste toitude söömist ja kaal langes esimesel nädalal 4 kilo. Ja see innustas aina.

Kahe kuuga võtsin 17 kilo alla ja olin suhteliselt sale, kuid hasart oli nii suur, et vähendasin veelgi toiduaineid mis tundusid kaloreid andvat ja veel kahe kuuga võtsin 14 kilo alla ja super lux tunne oli.

Mu mees oli uhke minu üle ja sõbrad tuttavad olid samuti. Mu elu muutus teatud mõttes väga palju. nüüd on sellest möödas 10 aastat ja jälle oleks vaja seda kõike korrata, kuigi kaalu pole nii palju tagasi tulnud aga ikkagi üle 10 kilo. Jälle on nii hea süüa ja kuidagi ei saa vedama.

Mida vanemad oleme seda raskem on alustada ja nüüd ma ei teagi kas ma suudan seda enam teha või mitte. Aga üritan ja olen algust teinud asjaga. Neli kilo on kadunud, aga väga visalt läheb kõik, sest nii hea on ju süüa tegelikult...

Hille