Tere. Minul on selline suur mure, et juba kuid hakkab kõht suvalisel hetkel korisema. See on ärmiselt piinlik ja ma olen kaotanud kogu oma enesekindluse. Püüan vältida vaikseid kohti ja olen muidu muutunud. Kõige jubedam on aga see, et ma ei julge olla koos omale kalli inimesega.
Olen käinud perearsti juures, tehti vereanalüüs ja kõhust ultrheli. Mõlemad olid korras. Kuna olen idealist, tekitab selline olukord eriti suurt pessimismi. Tüübilt olen sportlik ja toitumine on enamvähem korras.
Jama on ka selles, et ma ei saa seda korisemist kuidagi ette ennustada või siis takistada. Arsti juurde minnes võib just olla olukord, et kõht on ideaalne, midagi ei toimu. Samas nt pärast õhtul teeb jälle hääli. Jube on see, et olen väga häbelik ja ei julge sel teemal eriti rääkida. Loodan koguaeg, et see kaob ise ära või muutub paremaks. Ja see justkui ka läheks paremuse poole ja samas ka ei lähe.
Palun soovitage, mida teha. Kindel on see, et nii ma enam edasi elda ei saa. Tahan tagasi tunnet, et ma võin enda kehale kindel olla. Tahan olla kalli inimesega ja mitte koguaeg pinges.
See võib tunduda pseudoprobleem, kuna korisemine ei ole reeglipärane, kuid ma tunnen ju, et see ei ole õige.
Tahaks juba isegi rahvaravitseja poole pöörduda.
Tänan, kes viitsis lugeda