Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
juustusnitsel
 
cookie 16. mai 2003, kl 14.18
Kuidas seda teha? Lihtsalt paneerida riivsaiaga?
 
Oli 16. mai 2003, kl 14.27
Pane otsingusse, siin alles oli sellest juttu:)
Ise ei mäleta enam päris täpselt;)
 
xxx 16. mai 2003, kl 14.39
Kõigepealt paneeri jahu sees ning siis kaks korda muna ja riivsaia sees, muidu hakkab juust paneeringu seest välja jooksma.
 
nööp 16. mai 2003, kl 15.05
mina ei ole elu sees aru saanud, miks tehakse toitu juustusnitsel :) selles söögis pole liha ega midgai, ainult juust.
 
nööp 16. mai 2003, kl 15.05
mina ei ole elu sees aru saanud, miks tehakse toitu juustusnitsel :) selles söögis pole liha ega midgai, ainult juust.
 
cookie 16. mai 2003, kl 16.24
aga olen söönud sellist magustoitu(???), mis koosnes juustusnitslist, mis oli üle kallatud vedela karamelliga ja kõige peal oli murakamoos. jube omapärane ja hea. juust ei tohi sel juhul olla väga soolane. tahaks järgi teha.

to Oli: panin, kuid ei leidnud Otsingust, selle pärast teema algatatud saigi
 
brita 16. mai 2003, kl 18.54
kõlbab näiteks eesti ja hollandi juust.Lõika kaunis paksud tükid - nii 5-7 mm ja paneeri algul jahus, siis munas ja lõpuks riivsaias.Hea on küpsetada fritüüris või rohkes õlis.Kõlbab ka pannil.Magussöögiks friteeritakse brie juustu.
 
kah meeldib 19. mai 2003, kl 22.07
Ise lõikan kaks mitte väga paksu viilu kõvemat juustu (eesti) ja siis panen nende vahele õhukesi suitsusingi (peki) viile. Siis natuke munaseks mõlemad pooled ja kokku ja siis edasi juba tavapärane muna + riivsaia paneering. Saavad sellised taskud... mmm...
 
Kärt 21. mai 2003, kl 10.16
to cookie- meie teeme nii: ostame käraka mahedat juustu ja surame ahju ning hoiame pisut, pannil pruunistame võiga riivsaia ja kookoshelveste segu, siis juust ahjust välja riivsaia mögin peale ja kõikse otsa murakamoos, hüvalt maitseb
 
eke 21. mai 2003, kl 16.21
See pole just shnitsel, aga jube maitsev juustumagustoit sellegi poolest.

Votad tuki Chevre ehk kitsejuustu (125 g tukist saab ca viiele korraliku ohtusöögi lopetuseks) ja loikad suht pisikesteks tukkideks. Siis votad näkileiba, mitte seda koige ohemat, ja murrad sellised parajad ampsud. Suuremale ahju plaadile, mis soovitavalt oleks ka serveerimiskolbulik, laotad näkileivatukid. Iga tuki peale juustukilluke. Grilli alla korraks (jube ruttu voib korbema minna!!!) kuni juust sulab.
Serveeri koos murakamoosiga.

Seda voib teha ka suuremate tukkidena, aga ma ise pole proovinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Lisa postitusele link, pilt või video!  

VIIMASED TEEMAD

erektsiooni tabletid
merk, 27.08.14 10:52
kas siin naisi on? (1)
ei ütle ma, 27.08.14 11:02
55- ja vanemas eas seximine! (12)
KAS ainult, 27.08.14 11:23
Hormoonspiraal (8)
kass, 27.08.14 11:34
P EA TT (1)
Õnneta, 27.08.14 08:59
testosteroonid
mart, 27.08.14 08:36
Siuke kiri tuli (6)
see suur e, 27.08.14 11:22
Madal veresuhkur? (3)
M., 27.08.14 10:14