Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
haugi marineerimine
 
meks 29. august 2004, kl 19.23
Kas keegi teab head retsepti haugide marineerimiseks?
Ootan head nõuannet juba ette tänades.
 
kata 29. august 2004, kl 20.31
Marineerida saad samuti kui angerjatki.
1 kg. kala kohta võta 2,5-3 klaasi vett, 8 tera pipart, 6 tera vürtsi, maitse järgi suhkrut, soola ja 30% äädikat ( seda umbes 1 spl.). Keeda marinaadi natuke, siis lisa kala tükid marinaadi sisse ja keeda kuni kala pehme. Marinaadi maitse ja arvesta, et natuke oleks soolakas, sest kala tõmbab pärast soola endasse.

Nüüd võta kala marinaadist välja roogi suuremad luud välja ja purki siis puhas liha. Mina panin nüüd natuke zelatiini ka marinaadi hulka, sest muidu ei kallerdu ära. Zelatiini muidugi leotad enne ära ja lisad siis kurnatud marinaadi hulka mille lased enne purki panekut kuni keemiseni, siis kala peale ja kohe kaaneta purgid ära.
Hoian purke külmikus. Jutt sai pikk, aga ehk on midagi abiks sulle. Ise olen teinud selle jutu järgi päris mitu korda haugi.
 
Pastöör 30. august 2004, kl 10.53
Kata,
kas sa purke pärast ei pastöriseeri? Mul läksid ilma pastöröriseerimata soojas keldris kummi, pärast seda olen pastöriseerinud.
 
kata 30. august 2004, kl 20.29
Olen hoidnud külmikus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Lisa postitusele link, pilt või video!  

VIIMASED TEEMAD

pohhu.i :)
pohh ui, 30.08.14 04:50
Õupen ohviss (1)
Begemot, 30.08.14 00:58
tupp on hõõrdunud
Melissa, 29.08.14 23:56
Igapäevaelu anomaaliad
Peast liht, 29.08.14 23:11
Kas see võib olla rasedus.? (1)
segaduses, 30.08.14 00:47
Kuidas saada nikuhundiks? (2)
Volli, 29.08.14 22:07