Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
koha filee,aga kuidas....?
 
roosi 17. november 2004, kl 17.48
Käin shapingu trennis ja seal anti toitumise soovitus,et kas kala või kana lõunaks koos keedukartuliga.Ostsin koha fileed ja panin ahju küpsema,kala maitseainega tegin kokku.Välja tuli kuiv ja maitsetu.Ja kui paljast keedetud kartulit ka kõrvale võtsin,siis selgus,et nii ma küll kaua vastu ei pea.Andke nõu kuidas valmistada kala,et ka perele maitseks?Ei leidnud otsingust.
 
foolium abiks 17. november 2004, kl 17.49
vastus ülal :)
st. keerad kala fooliumisse, siis ei jookse mahlad välja. Samuti on võimalik see koorega üle valada.
 
roosi 17. november 2004, kl 18.07
paningi filee küpsetuskotti,aga sellegipooles tuli tuim.Kas piima ka võib kala juures kasutada või ainult rammusat koort?
 
n26 17. november 2004, kl 18.13
fileetükk pane öhukese (toorelt kuivatatud-prosciutto crudo-ei tea kas eestis leidub)singiviilu peale, keskele kuivatatud ploom ja keera rulli.
kinnita tikuga, iga rull küpsetuspaberisse kompsuks ja pool tundi ahju. (sinna rulli sisse vöib muudki panna, nt spinatit)


teine vöimalus fileega - sibulaga pannil nats aega ja varsti peale tomatitükid, kaane all ei kuiva ära


kartulile pane veits soola ja tibake öli peale
 
? 17. november 2004, kl 18.29
Ma enda meelest fooliumit, mitte küpsetuskotti soovitasin.
Kohvikoor küll rammus pole.
 
roosi 17. november 2004, kl 18.48
Sorry,arvasin,et tulemus on sama.Jälle olen väheke targem.
 
? 17. november 2004, kl 18.52
Muide, valge veiniga võib ka üle valada.
 
päris kindel 17. november 2004, kl 22.06
kas külmutatud kohafilee?
koha on magevee kala ja ongi tuimem,selle vastu aitaks ehk ainult tilli ja pipra.soolvees aurutamine vöi keetmine.praetud ja köik küpsetamised siiski kuivatavd kala.
keedu-aurutatud kujul tehke põnev kaste:keedumuna,sulat.vöi,petersell,sool,pipar,sidrunimahl ja kala asetage kastmesse.
 
mumm 17. november 2004, kl 22.08
koha ongi suht rasvavaene, lõhega ju siukest probleemi ei teki.
aga määri nats õliga pealt. mulle näiteks ei meeldinud eriti tomati kastmes koha, tomat kalaga ekeee
 
fish 18. november 2004, kl 10.00
http://www.kalale.ee/sisu/MTYsNDc3MzYsMSwwLDE.html

seal on palju põnevaid ja maitsvaid retsepte.
 
bibigon 19. november 2004, kl 14.29
mina olen tavaliselt praadinud, kohatükke eelnevalt jahus veeretades. hiljem võib praadimisõlist kastme valmistada, mis tuleb väga maitsev: kõigepealt pruunista sibulad, siis raupta jahu, kalla vett peale, keeda. maitsesta soolaga. kõige lõpuks sega hulka hapukoort. serveeri keedukartuli ja tomati-kurgisalatiga.
 
Pätu 20. november 2004, kl 12.56
koha ple teinud aga tavaliselt teen nii: fooliumisse...kala tavaliselt maitsestan:soola pipraga veic pigistan sidrunit peale ja tilli lisan ka...veel lisan nac vett ja peale panen võisilma...keeran fooliumisse ja ahju...tuleb hõrk(vähemalt forell tuli) samuti ka maitsev...kuid mitte ülemaitsestatud...ega rasvatatud... kartulitele ka soola ja kui ära on keenud sis tilli ka peale..muidugi kartuleid ilma kasteta ise ei söö...aga ürita sis välja mõelda mingi kala-kartulivorm...v mõtle ise mõni maitsev marinaad kalale...ma arvan et koore tilli pipra ja soola segu võiks ka täica süüdav olla...aga 'kuivalt' ma küll ei soovitaks midagi ahju panna...ikka lisada koort v vett vms...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Lisa postitusele link, pilt või video!  

VIIMASED TEEMAD

Kui võõras mees tahab teie tisse katsuda (1)
Tissifetis, 01.11.14 02:30
uusvanurite suhtlusprobleemid
kohalik ke, 31.10.14 23:38
KÕHR KAELALÜLI VAHEL
MATHILDA, 31.10.14 22:24
Minu kogemus (4)
Marilyn, 31.10.14 23:15
head loitsu (2)
rahutahtja, 31.10.14 21:34
tolmuimejad (1)
imemisvõim, 31.10.14 23:04
Joala pärandus!!!?? (4)
naiselt, 01.11.14 01:45
mis te olete üksikud? (64)
mees, 01.11.14 04:53