Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
piruka taigen - kiire, kiire!!!!!!
 
vinkuviiner 28. detsember 2006, kl 14.55
Tahaks kohe teha viineripirukaid. Selliseid mahlaseid, pool muretaigna või lehttaigna moodi pirukaid. Ei oska paremini kirjeldada. Olen oma ämma juures selliseid maitsvaid pirukaid saanud. Kuidas teha? Pärmi ei taha kasutada ning väga palju aega ka pole. Andke mõni lollikindel aga maitsev pirukataigna retsept (kodus on olemas hapukoort, piima veidi, võid/margariini, jahu, viinereid, juustu, küpsetuspulbrit).
 
una 28. detsember 2006, kl 14.59
Ise olen viimasel ajal teinud pirukaid lehttaignast, ostan selle, aga soovitada ilma pärmita taignat, millest jääksid tõesti head pirukad, soovitada ei julge.Muretaignast võib ju teha, aga ise küll ei teeks.
 
Proovi 28. detsember 2006, kl 17.29
hapukoort ja margariini võrdsetes kogustes ja siis pane jahu nii palju, et paras vormida on.
 
vinkuviiner 29. detsember 2006, kl 13.19
to proovi: aga muna, soola?
 
proovi 29. detsember 2006, kl 14.06
muna ilmselt ei käinud, sest selle retsepti järgi teeb mu sugulane porgandipirukaid ja ta ükskord ütles, et muna käib täidise sisse. Soola võiks ju küll nats panna ja suhkrut ka,et parem värv jääks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Lisa postitusele link, pilt või video!  

VIIMASED TEEMAD

M: Jeva koolikott
Laste ema, 23.07.14 08:13
Müüa väga naiselik auto ! (1)
Karin T, 23.07.14 01:12
Matemaatika eratunnid
Sander Šev, 23.07.14 00:20
tutvun mehiga (2)
ljudmilla, 23.07.14 00:45
Oriflame Getaway (1)
nuuskur, 23.07.14 00:00
krematoorium (9)
hh, 23.07.14 03:30
Tasuta sulgpallikursused lastele (1)
Tondiraba , 22.07.14 23:57
Joogafestival (2)
Naine, 23.07.14 00:00
Joogafestival (3)
Naine, 23.07.14 00:16