Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
želatiinilehtede kasutamine-palun abi
 
kobakäpp 30. mai 2008, kl 11.42
kuna mul siin želatiinipulbrit saada pole, ainult lehed, siis ei tule nende kasutamine nii hästi välja kui puru pulbri puhul. Vaja panna jogurtikoogi sisse želatiini, aga millegipärast jäävad sinna sisse siis nagu kummitükid venima ja ära ka korralikult ei tarreta. Ei tea, mis ma küll valesti teen? Vaatasin toidutarest ka, kuidas samm-sammult tuleb lehtedega toimetada, aga ikkagi läks kook nihu:(

Oskab keegi head nippi jagada?
 
umbes nii see käib 30. mai 2008, kl 11.59
Pane želatiinilehed külma vette pehmenema (lase 5 minutit paisuda). Pigista želatiinilehtedest vesi välja ja sega vähese kuuma veega. Jahuta želatiinisegu.
 
# 30. mai 2008, kl 16.24
Võid proovida veidi jogurtit sulanud želatiini hulka segada ja siis pane segu ülejäänud jogurti sisse. Olen nii teinud ja nässu ei lähe.
 
qsti 30. mai 2008, kl 23.20
Teen ka alati nii nagu viimane kommenteerija soovitas ja õnnestub iga kord. :)
 
k 31. mai 2008, kl 08.36
Nipp on selles et see vedelik kuhu sa zelatiini paned ja zelatiin ise peavad olema suht sama temperatuuriga. Kui kylma jogurtisse panna soe zelatiin, siis lähebki tykki. Jahuta veits zelatiin maha ja jogurt voiks olla toasoe. Pole nii kordagi tykki läinud.
 
muhv 01. juuni 2008, kl 23.42
Tegelikult tuleb alati soojale vedelikule juurde segada želatiin ja kü.lma toidu puhul vastupidi - ehk želatiini hulka segad jogurti, kohupiima, vahukoore, mida iganes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Lisa postitusele link, pilt või video!  

VIIMASED TEEMAD

Sissekirjutus ja kodulaenu intressid.
Helenavanj, 22.09.14 14:40
ÄRA VII PRÜGI LOODUSESSE.
südametunn, 22.09.14 14:34
Soovin osta SUUSAJOPET (1)
Melly, 22.09.14 14:29
tutvust otsivad mehed
epp, 22.09.14 14:25
Inspektor Banks
kreet, 22.09.14 14:16
Noort küljeluud (14)
Thomas, 22.09.14 15:02
Meestele 30-35! (4)
Naine45, 22.09.14 14:56
kahju (3)
kurb, 22.09.14 14:36
Sinu kaalukaotus (5)
tervislik , 22.09.14 14:59