Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kilone seapraad, mida teha?
 
kata 27. jaanuar 2009, kl 13.14
sea praetükk siis, praadi ei taha. ilus taine tükk on. teeks heameelega mingit lihakastet. või paneks tükkideks lõigatuna kartuliga küpsetuskotti? on kellelgi äkki häid ideid?
 
zumm 27. jaanuar 2009, kl 13.41
aga lõika õhukesed viilud, vasarda ära (kui soovid siis ka paneeri) ja pannile. Järgmine päev saab panna leiva peale ja hapukurki kõrvale süüa :)
 
kata 27. jaanuar 2009, kl 14.38
pole riivsaia kodus :(
 
kikerikii 27. jaanuar 2009, kl 14.44
pole riivsaia, no äkki on siis muna ja jahu, sellega saab ka paneerida.
 
zumm 27. jaanuar 2009, kl 15.45
Ja paneerimine pole primaarne ka, lihtsalt praetud sealiha maitseb ka väga hästi, sibulat veel peale ja..mmm
 
... 27. jaanuar 2009, kl 15.48
vasarda sealiha,pane mõneks ajaks ahju..siis peane peale majonees, sibul ja peale juustu..
 
xyz 27. jaanuar 2009, kl 16.29
tegin eelmisel nädalalõpul seakaelakarbonaadiga nii: lõikasin viilud, vasardasin, ladusin ahjupotti: kõige alla porgandiveerandikud, siis liha kihtidena, kihtide vahele ohtralt sibularõngaid, veidi soola-pipart ja natuke majoneesi, põhja kallasin ka veidi vett ja kogu kupatus puupliidi ahju. juurde keetsin kartuleid ja tegin peedi-õunasalatit. sööjad väitsid, et pole niiii head mahlast liha ealeski saanud :)
 
MajaSokk 27. jaanuar 2009, kl 21.46
Hauta ära sibula ja küüslauguga ja järgmistel päevadel on nii maitsev saiakate olemas. Ma panen ka nüüd kohe liha hauduma, hea idee andsid!
 
to xyz 28. jaanuar 2009, kl 11.08
Mul juba suu jookseb vett! Aga: kas sa lihaga muud ei teinud? Ei pruunistanud enne pannil ega midagi? Kas ta jääb siis selline...hall? Noh, nagu keeduliha? Või sul oli lahtine ahjupott ja pealmine kiht pruunistus? Ja mitu kihti niiviisi kui pika ajaga valmis saab?
 
viilutan 28. jaanuar 2009, kl 12.13
siis peksan haamriga pehmeks, panen peale lihaüldm.ainet, soola.Siis panen poolekslõigatud kilekotile jahu ja riivsaia segu, enne keeran lahtiklopitud munas, siis jahus ja kaane alla pannile,keeran ümber ja praadimast tuleb, siis saab tuline lihatükk peale korraliku sibularatta.Lihahunnuku all küpseb sibul poolpehmeks.Meil käib täiskasvanute vahel võistlus, kes rohkem sibulaid saab, aga liha on tõeliselt hea.Kui veel sigu pidasime, siis lõikasime seda kaelakarbonaadist.
 
xyz 28. jaanuar 2009, kl 14.01
ei pruunistanud, aga võtsin kaane lõpus ca 15 minutiks ära ja ilus pruun jäi pealt. muide, malmahjupotis pruunistub liha isegi kaane all, kui tal vähekenegi ka rasva on. kihte oli 4-5 ja valmis sai umbes tunniga või tiba rohkem, täpselt ei vaadanud.
 
K 28. jaanuar 2009, kl 15.57
Võid ka nii teha: pruunistad pannil, paned keedupotti, lisad sibula, küüslaugu, porgandid, kaalikad, kartulid, põhja vett, et ei kõrbeks ja pliidipeale kaane all hauduma. Sool, pipar muidugi ka.Juurikad tervelt, kartul kõigepeale, keskmisel kuumusel.
 
Kristi 29. jaanuar 2009, kl 11.10
Mida maitsvat saab teha abaluu tükiga?
 
siuts 03. veebruar 2009, kl 00.53
Mina lõikusin selle kah tükkideks ja pistsin ahjupotti grilli alla pruunistuma, vahepeal pöörasin külgi. Siis sool-pipar peale. Küüslauguküüned ja kaalikad-porgandid, vett kah, lõpuks kartul. Vblt oleks pidanud kartuli koos kõigega panema, sest porgand-kaalikas läks ülearu pehmeks. Aga hea söök oli ikka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Lisa postitusele link, pilt või video!  

VIIMASED TEEMAD

koeravillast vöö
A, 24.10.14 11:18
Mannekeenid - lapsed
Kaupmees, 24.10.14 11:05
kuuenurkne
Liisa, 24.10.14 11:02
Babylissi automaatsed lokitangid (1)
TeeleH, 24.10.14 11:03
Magneesiumi helbed
Entzu, 24.10.14 10:15
välisukse tihendid
mari, 24.10.14 10:04
pärast massaaži (1)
kaelkirjak, 24.10.14 11:11
Võluvits kõhutilgad (2)
Hädaline, 24.10.14 09:19
Soovin üürida tuba Tallinnas. (1)
Kadi, 24.10.14 09:25