Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
palsamikreem
 
kuidas kasutada? 06. aprill 2010, kl 08.08
Nägin, et osturallil tuleb tavalisest odavama hinnaga müüki palsamikreem: tavaline, sidruni ja maasika oma. Kas keegi on neid poovinud ja millistes titudes te seda palsamikreem kasutate? Maasikaoma ma eeldan et tilgutatakse kuskile magustoidule/jäätisele. Kas maasikakreemil keemiamaitset pole? Ja mida selle tavalise palsamikreemiga tehakse, salatitesse? On suur huvi seda proovida.
 
sara 06. aprill 2010, kl 08.42
kopeerisin internetist:
· Lisa mõned tilgad extra virgin-oliiviõli hulka ja kasta sinna sisse itaalia ciabatta’t.

· Valmista salatikaste, lisades tavapärasest veidi rohkem äädikat külmpressitud neitsiõli sekka.

· Pärast liha ahjus röstimist vala tekkinud lihamahlade hulka paar supilusikatäit. Saad suurepärase kastme.

· Tilguta ahjus õli sees röstitud või sütel grillitud juurviljade hulka. Võid süüa nii soojalt kui külmalt.

· Kasuta liha ja kala marinaadides sidrunimahla või veiniäädika asemel.

· Vala väärisäädikat omavalmistatud tomatikastme juurde ja serveeri pastaga.

· Praadimisel sibulate ja šampinjonide peale valades annab neile uue hingamise.

· Serveeri vanemat äädikat risoto juurde koos rohke parmesaniga.

· Kasta parmigiano reggiano tükikesi hea kvaliteediga balsamico sisse. Sobib nii aperitiiviks kui õhtusöögi lõpetuseks.

· Naudi värskeid maasikaid või vaarikaid koos paari tilga siirupise balsamico’ga ja veskist purustatud musta pipraga.

· Proovi balsamico’t koos neutraalse maitsega jäätisega.

· Tilk caipirinha-segu teeb joogi maitse veelgi huvitavamaks.
 
* 06. aprill 2010, kl 09.42
misasi see palsamikreem on?? Tean balsamicot, ja see on ikkagi äädikas, mittte kreem... Ja ei kujuta teda maasikamaitselisena kuidagi ette!
Äkki mingi magustoiduvärk?
 
. 06. aprill 2010, kl 10.34
Guugeldades oleksid juba teada saanud...
 
kuidas kasutada? 06. aprill 2010, kl 10.36
Ma ka ei tea misasi see palsamikreem täpselt on. Käisin täna toidupoes (solarises) ja nägin seal mitut erinevat firmat ja mitmeid erinevaid maitseid: klassikaline, maasika, sidruni, basiiliku, valge palsamikreem. Pudelist vaadates tundub selline kreemisem ja paksem. Tavalist balsamicot olen kasutanud ja see selline vedel.
 
saara 06. aprill 2010, kl 10.43
Balsamic Vinegar on palsamiäädikas ja Balsamic Cream on palsamikreem. esimene siis vedelam ja teine kreemjas (oluliselt kangema).
On olemas ka erinevate maitsetega nii nagu on palsamiäädikad maitselisandiga.
 
saara- pole aega tõlkida 06. aprill 2010, kl 10.44
Balsamic cream - made in the same way as balsamic vinegar but has a thick syrupy texture, and rich flavour. Grape must is blended with balsamic vinegar, then filtered. Use for marinating, finishing or dressing fruits and vegetables
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Lisa postitusele link, pilt või video!  

VIIMASED TEEMAD

Miks küll?
Sigrit, 23.08.14 14:06
müstika nurgkeese fenoomen ;)
3Chärolyn3, 23.08.14 13:50
ma hambustan kõ´ik läbi
aju_keeniu, 23.08.14 13:17
21 juuni sündinud mees (1)
mina, 23.08.14 13:21
ja vist jäängi (2)
kuus aasta, 23.08.14 14:00
kortsud
naine40, 23.08.14 13:04
Kaartide abi palun
Maia, 23.08.14 12:40
Suured rinnad (4)
mees, 23.08.14 13:52
Kauaaegne,kestev vihapidamine? (1)
Rikkis tel, 23.08.14 12:44