Oh jah üsnagi tuttav teema pidevalt jaman selle seenega igast asju kasutanud igga tuleb tagasi. kreem, küünlad, isegi tabletid
Üli ebamugav on ja valutama ja paistetama lööb ka veits sexida siis küll ei taha. arst on soovitanud ka partneril kontrollida.
Noh ma olen sellekohta päris palju lugenud ja arsti juures olin vist juba püsiklient. ei ole võimalik eriti sed akuidagi välja ravida üxkõik millest võib se tulla.
seda soodustab toitumine liiga palju magusat, mitte puuvillane pesu, tampoonid,, samas ütles arst et ka sidemed ei ole head umbsed ja koguvad ka baktereid, pesukaitsed, märjad ujumisriided suvel, niiskus hea paljunemiskeskkond bakteritele. muidugi tasub pesta iniimpesugeeliga või lihtsalt veega liig palju duššigeeli ei ole soovittav kasutada. Suht võimatu on kõike seda järgida ma ei tea ma kannan ainult stringe ja kuida ssiis nagu sidemeid kasutada. Üxkord siis proovisin kodus on boxerid magamisex et kodus olles kasutasin sidet kax päeva vist proovisin ei tea pole minujaox. kahju neist kes midagi muud üldse kasutada ei saa kui sidemeid.
Noh igaljuhul kui on mingeid seenekahtlusi sühelus liigne valgevoolus siis tasuks kindlasti arsti juurde minna.