Päeval:
-8 .. -12oC
Öösel:
-10 .. -15oC

Sisukord

Twitter
Foorum

Kas Sul on teema, mida siin veel üles pole võetud? Tahad sellest rääkida? Siis:
1. Vali foorumi ülemise riba pealt käsklus "Uus teema"
2. Kirjuta vastavatesse akendesse oma nimi, e-mail ja teema või küsimus
3. Teate teksti kasti kirjuta lähemalt oma probleemist
4. Kui soovid teate vastuseid mailiga saada, tee linnuke kirja kasti all olevasse boksi
5. Vajuta "Postita"

Palun teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee

Perekond
mehed kirjutage naiste halbadest harjumustest

Kas on midagi siis, mis teid oma naise juures h2irib. V6ibolla m6ni n2iteks j2tab oma bikiini piirkonna vaha ribad vannitoa p6randale laiali v6i peeretab ja r6hitseb k6vasti ja avalikult. Ei tahaks uskuda, et tegelikult v2ga palju selliseid nais olevusi leiduks.

Isiklikult ei oska enda koha pealt kyll yhtegi v2ga ebameeldivat v6i r6vedat harjumust v2lja tuua, krooksu lasen vaikselt, peeru mehe ees on ikka veel h2bi lasta, oleme koos olnud vaid 2 aastat. Bikiini vaha ribad, kasutatud tampoonid viskan prygikasti.
Re: mehed kirjutage naiste halbadest harjumustest

küll puuksutan mehe juuresolekul. kui teda häiriks, eks ta kõnniks siis minema, aga siiani pole kõndinud.

Mis kõigil naistel kipub ühtmoodi olema, on see, et kui suhted on hetkel halvad (mees naisele midagi halvasti öelnud, mingi raske teema vms), siis naine hakkab meest vältima, a la ei vasta telefonile ja ei kuula meest ära. Täielik teenageri käitumine täiskasvanud naise puhul ühesõnaga, see ei ole normaalne.
Mind häirib naise puhul ka see, kui haigutades kätt suu ette ei panda. Mitte et see nüüd väga hull asi oleks, aga labane ikkagi, näitab koduse kasvatuse puudumist.

Minu mees süüdistab mind liigses pedantsuses.Haigutan ikka käsi suu ees, aga kodus mitte alati.Kus juures see moblale mitte vastamine, toimub minu puhul ka.Aga seda ainult siis, kui mees on selle põhjustanud.Ma ei pea suhtlema inimesega, kes süüdistab mind asjas, mida ma teinud pole või veel hullem, on mulle näkku valetanud.Ja mees ütleb, et ma vahest ei tunnista oma vigu.Tunnistan küll, aga ma ei pea seda alati talle ju ütlema.Peeretamine on selline asi, mida üritan ikka wc-s asjatada.Muidugi on erandeid, kodus loomulikult.Ja mina räägin palju.Kelle jaoks miinus, kelle jaoks pluss.Eks igaüks ise otsusta.

Salmiakki
noh, see murdeealise käitumine on ju mehe puhul sama. puudub arutlusoskus.
aga tihti ajab mees sihukest mõttetut lõputut pikka ebaloogilist juttu, et kaua sa ikka seda undamist kuulata jõuad.
muidugi kõnnid minema ja ei vasta telefonile.

seetõttu sellise mehega koos ei elagi.

Minul on kohutav harjumus oma pahameelt oma mehe peal välja elada, olgugi, et tihti pole tema milleski süüdi. Asjasse süüvides on selline käitumine tegelikult minu "appikarje".
Seda, et mul kohvitass arvutilauale jääb või meigieemaldus vatipadjake vannitoa riiulile, juhtub ka, peamiselt aga seetõttu, et mul ei õnnestu pea kunagi oma toiminguid algusest lõpuni viia- imik majas, kes pidevalt tähelepanu vajab ning nii need asjad pooleli jäävad. Kohvikruus ei jõua kraanikaussi ja vatitups prügikasti.
Tõsi, Salmiakki, kui keegi on mulle midagi halvasti ütelnud, siis miks peaksin ma telefonile vastama? Et ta saaks veel midagi halvasti ütelda? Tänan, ei! Kui on raske teema, siis kõigepealt on vaja see teema minus endas selgeks mõtelda, enne, kui seda jagama hakata.

Salmiakki arvamusest meelde tulnud telefonilood:
mul ei unune elu lõpuni üks kord, kui me lahutama hakkasime ja mees juba vara hommikul tööpäeva alates mulle tööle helistas (moblasid siis veel polnud) ja sõna otseses mõttes mind kõigis maailma hädades ja surmapattudes süüdistama hakkas (ta on labiilse närvisüsteemiga ja võis väga emotsionalseks minna). No ei jäänud mul midagi üle, kui lõpuks lihtsalt toru hargile panna. Loomulikult ta helistas kohe uuesti ja käratas, et kuidas ma julgen tema kõnet katkestada, et see, kes kõnet alustab, see ka lõpetab. Panin uuesti toru hargile. Ca tunni pärast helistas uuesti ja esimese asjana ütles, et ära pane toru ära, ma tahan vabandada. Sai selle võimaluse. Ega ta halb mees olnud, oleks vaid närvid korras olnud.
2. lugu - suveööl või isegi varahommikul nii poole nelja paiku telefonihelin, ma unesegasena voodist välja esikusse, haaran toru, et mis nüüd kellel juhtunud, torust kostab purjakil tige mehehääl: noh, kas oled nüüd rahul jm. taoline. Ütlen: vabandage, olete numbriga eksinud. Kuulen vastu: Aili, ära pane toru ära. Vastan: ma pole Aili ja panen toru ära. Jõuan voodisse, telefonihelin, ma jälle kraps esikusse, jälle sama hääl, ikka tigedalt. Püüan seletada, et kulla mees, ma pole Aili ja targem oleks hommikuni oodata ja end välja magada ja kaine peaga oma suhteid klaarida. Mees ei usu minu juttu, tema ikka veendunud, et ma tema Aili olen. Ajas veel korra mind voodist välja, siis tõmbasin juhtme seinast.

lugesin teisi komme ja tuli veel meelde - oli mul üks austaja. kui mina oleks kõik tema jutud, mis tema mulle rääkida tahtis ja selgitused, mida tema selgitada tahtis, kõik ära kuulanud, poleks mul aega ei tööl käia, ei süüa, ega magada, olekski pidanud telefoniotsas istuma ööd ja päevad....:))

----
Tõsi, Salmiakki, kui keegi on mulle midagi halvasti ütelnud, siis miks peaksin ma telefonile vastama? Et ta saaks veel midagi halvasti ütelda?
----

Ma pean oma juttu täiendama, pidasin silmas seda, kui mees tahab asja lahendada mõistlikult juttu ajades, mitte korduvalt ja valimatult naist sõimates. Kui siis naine telefoni ei võta ja meest väldib, vot see on ebaviisakas.

Salmiakki
noh, see minu austaja lahendas ka omast arust asju mõistlikult:)))
aga nagu mainisin, võis see "mõistlik" lahendamine kesta tunde ja päevi.

nii et kõik on suhteline. muidugi ma ei väida, et pole samasuguseid naisi. kindlasti on.

oh ma olen teenageri east juba aastakümneid väljas. aga mõni mees on küll telefoni kasutamisest valesti aru saanud. keegi pole kohustatud kellegagi rääkima. kui ma ei taha, et minuga räägitakse, siis ma ei räägi. ja telefon on selleks, et oleks VÕIMALUS mul suhelda inimestega, kes minuga suhelda tahavad ja VASTATA neile, kellega mina suhelda soovin. Ja iga inimene on piisavalt egoistlik oma õiguste ja kohustustega, et telefonile mittevastamine küll ebaviisakus ega lapselik pole. see on inimese enda õigus ja vaba valik. Sa Salmiakki kasva ka äkki suureks!

Vot just selline hehee tüüpi naiste suhtumine ongi haige. Kui mees tahab asju parandada ja naisega mõistlikult rääkida, aga naine lihtsalt nö lülitab selle võimaluse välja mingiks x ajaks oma äranägemise järgi - see ei ole normaalne. Krt kui on asjad halvasti, siis niipalju eneseaustust ja julgust võiks naisel ikka olla, et teine pool ära kuulata, mitte jänese kombel peitu pugeda.
Ma ei kujutaks ette, et ma oma tüdrukut lihtsalt väldin mingi paar päeva, kui asjad jamad on parasjagu. Kui sa oma kaaslast austad, siis ikka annad talle võimaluse oma jutt ära rääkida.

mind on väga häirinud naiste veriste sidemete vedelemine kõikvõimalikes kohtades, küll kraanikausil, küll pliidiäärel, küll laua otsal. korra sai käidud remondis oleva hoone wc's, seal olid tööl parajasti maalrid, kes olid naised. loomulikult polnud tualetis ei prügikasti ega käinud koristaja. seinaääres oli veriste sidemete hunnik, ma arvan, et mitme nädala jagu. see oli nii vastik, et ma jätsin oma häda toimetamata.

peeretamiste vastu pole mul midagi, eriti kui seda otseselt kellegi näkku või toidulauas ei tehta. lihtsalt gaasid peavad välja saama, sest keegi ei jõua ju pidevalt kõhuvalus piinelda.

siis häirib veel naiste hulgas levinud õpitud abitus. nii mõnigi naine pole võimeline oma autol kummirõhku kontrollima, kütust võtma, rääkimata õli taseme kontrollist.

Nagu üks vana Viljandi vanasõna ütleb: Meie, naised, oleme ilusad ja teie, mehed, peate tööd tegema!
Minu autol polegi kummirõhku, on rehvirõhk :P
Tõsiselt rääkides, siis kõigega nõus, aga mis puutub õpitud abitusse ja rehvirõhku, siis enamustes bensukates näitavad rõhumõõdikud kalossi numbreid ja kui sul juhtub garaazis olema töötav baromeeter, siis, ole täitsa, laena korra! Seda naist, kes tankida ei mõista, tahaks kohe oma silmaga näha ja õli tasemega tuli mulle meelde blondi anekdoot, kus blond käis pikemat õlivarrast küsimas, vana ei ulatuvat enam õlini :P
Teinekord aga lihtsalt peab seda õpitud abitust kasutama, sest kui ise kõik ära teed, ei suuda mees end enam mehena tunda vaid saab kompleksid, sest teda ei vajata.

to Salmiakki: kuniks telefon on minu isiklik ja oma arveid maksan ma ise, lülitan teda sisse-välja täpselt nii, kuidas süda lustib. Vastan neile kõnedele, millele tahan, sest kus on kirjas, et ma olen kohustatud kuulama segisittunud leevikese sõimu? Pole ma mingi hiromant, et teaksin, kas teispool toru tahab siga vabandada või edasi sõimata, vastan siis, kui olen valmis nii üheks kui ka teiseks. Salmiakki, sa näid olevat selline kohutavalt pealetükkiv tegelane. Kui sina tahad, siis sina pead ka saama. Kallike, nii need asjad ikka ei käi! Vaata mõnikord mõnd dokumentaali metsikutest loomadest ja õpi! Emane on see, kes valib partneri, emane on see, kes otsustab, kas, millal ja keda ligi lasta... vot nii käivad need asjad!

-mind on *väga häirinud naiste veriste sidemete vedelemine kõikvõimalikes kohtades, küll kraanikausil, küll pliidiäärel, küll laua otsal. *korra sai käidud remondis oleva hoone wc's, seal olid tööl parajasti maalrid, kes olid naised. loomulikult polnud tualetis ei prügikasti ega käinud koristaja. seinaääres oli veriste sidemete hunnik, ma arvan, et mitme nädala jagu. see oli nii vastik, et ma jätsin oma häda toimetamata._

Ei tunne oma ringkonnas ühtki naist, kes nii käituks! Muide, mu oma teine pool pahandab ka siis kui uus ja pakendis, kasutamata side jääb kuhugi nähtavale.)))

kuule haige Salmiakki. Naistega räägitakse MÕISTLIKULT silmast-silma, mitte kiirete vestluste ja aja kokkuhoiu jaoks leiutatud aparaadiga. Jänes helistabki telefoniga, kui silma ei julge vaadata ja kätt hoida ei julge või kohtama kutsuda ei julge.

Miks mõni endast lugupidav naisterahvas peaks kuulama mingi solvunud mehe targutusi telefonis.

Mine inimese JUURDE ja räägi, mitte ära edasta oma infoühikuid telefoniga. Mõned väärtused ei aegu ja ei asendu mobiilsete äriajamise vahenditega.

Tundub, et mõni vähese mõtlemisvõimega emane tundis ennast väga puudutatuna minu sõnavõttudest, et kohe halvustavalt suhtuma hakkas. Mõelge parem sellele, mis tunne teil omal on, kui oma mehele midagi VÄGA öelda tahata, aga mitu päeva nt seda võimalust ei anta teile. Siis ka taote rõõmsalt rusikaga rinnale ja ütlete: "Oh kõigil meil on õigus isekas olla"?
Minu tüdruk nt elab eesti teises otsas ja me näeme heal juhul mingi x nädalate tagant reaalses elus. Niipalju siis helistamisest ja jänestest.
Anyway, kes tahtis aru saada, see sai. Ei näe mõtet rohkem teemat arendada.

mis me targutame - me ju ei tunne Salmiakkit ega ta tüdrukut isiklikult. võib olla on tõesti tegemist telefoni ärapilduva närvilise lapseliku hüsteerikuga, aga võib olla on Salmiakki mees, kes asju telefonist päevade ja tundide viisi "selgitab", nii et igal normaalsel inimesel üle viskab.
kuna me situatsiooni ei tea, siis ei saa ka arvamust avaldada.
ja Salmiakkil oli õigus oma seisukoht ära märkida.

Lembit
mensu lapid - aga need olid ju MAALRID!! mitut daami sa maalrite hulgas tead? naised küll, aga mitte daamid. mis sealt siis tahta.
mina tean jälle meesehitajaid, kellele ei saanud lähemale minna, kui 10m, sest higihais tahtis tappa. tegemist oli küll poolakatega.
aga samas on ka igal mehel valikuvõimalus, millise klassi naistega suhelda. mis teha - inimesed jagunevad tahes tahtamata klassidesse.

Kunks
väga hästi öeldud - emane valib. see on looduse seadus, meeldib see meestele või mitte.

Salmiakki, tahad ma õpetan sulle, kuidas telefoniga SMS-i saata? Või arvutiga e-maili? Ka tigupostiga saadetud sõnum/kiri jõuab hiljemalt ülejärgmiseks päevaks kohale. Eeldan, et sa oma teises Eesti otsas elava tüdruksõbra täisnime ja aadressi ikka tead? Võimalusi on mitmeid,
sina aga taod närviliselt kinnisideena kordusvalimist?

aga millegi pärast 99% meestest tundub et nemad valivad. Algul see võib-olla ongi nii, kuid hiljem teeb tähtsaid otsuseid ikka naine. Ja siis pole mõtet imestada, kui asjad teie tahtmist mööda ei käi.
Samuti olen enne üksi, kui kooselus peaks veel autot ka remontima....lõpuks milles siis mehe ülesanne seisneb? Naiste halbade harjumuste hulka kuulutatakse juba kummirõhu mõõtmise mitte tegemine jne!!!! Pakuks et mees võiks siis ise imikule rinda anda ehk ja lapsele sokke kududa. Kui ei oska, siis on halb harjumus....

kunks
Püüa loodusest paremini aru saada. Emane ei vali, vaid ootab isast. Need kaklevad oma kaklemised, kes peale jääb - saab ka emase. Emase innaaeg välistab valimise.

to mirr!

rehvirõhu kontroll on iga autojuhi kohus, kui ta seda ei oska või ei tee, siis ta ei täida liiklusseadusest tulenevat juhi kohustust. see ei ole autoremont, see on iga autojuhi asi, kes istub rooli. kui naine sõidab igapäevaselt oma autoga, siis peab ka seda ise tegema. nii nagu oma kingi peab ise viksima ja isegi peldikus ise enda pepu ära pühkima.

mulle ei meeldi saamatud naised.

kuigi, üksiolles pead ju seda ikkagi ise tegema.

Olen ise küll naine, aga minu mees vihkab, kui ma saan telefonis vihaseks ja kõne kiiresti ära lõpetan. Ma ei viska mitte toru nö hargile, vaid pomisen enne seda kiiresti, et mul on kiire või ma ei soovi rohkem rääkida vms. Ühesõnaga teeb enam-vähem sama välja, kui toru hargile visata. Õudne komme. Minu eeskujul teeb seda sama minuga mõnikord meie poeg. Ja oi, kuidas ma seda ise ka ei kannata.

lugedes lembit sinu postitusi siin , on mul su naisest(kui sul seda on) siiralt kahju. Ilmselt ta remondib autot, lõhub puid, parandab kraane ja keevitab. Samas kahtlen kas sina oled ikka nii agar naistetööde tegija. Arvatavasti oled paras ego. Kuidas keegi, isiklikult mina lasen mehel ka mees olla ja tema minul naine- põhimõtte pärast. Saamatusest on siin asi kaugel. Samas muidugi, iga pada leiab kaane.

Sa katsu teinekord mõni hea lüpsilehm naabri pulliga paarituma panna... seda lihtsalt ei juhtu, kui lehm seda ei taha. Aga, kui vaid saaks, siis lippaks üle karjakopli tolle teise pulli juurde. Selle, kes lonkab ja ründab, taltsutamatu loom ning üldsegi kehv partii. Ka metsikus looduses on nii, et kui isane ikka peale ei lähe, siis asja sellest ei saa.

helistamise kohta kommentaar. mind ka ärritab kui meesterahvad peavad iseenesestmõistetavaks, et ma pean kõiki nende kõnesid vastu võtma ja siis kuulama, kuidas neil pole järjekordselt mitte midagi uut öelda. üks austaja tüütab mind niimoodi juba AASTAID. iga teatava intervalli tagant teeb vastamata kõnesid, kui talle ammu aega tagasi juba selgeks tehtud, et pole huvi suhelda. Viisakas inimene saadaks sel juhul KIRJA või SMS'i kui tõesti midagi väga tähtsat. aga kui sa saad aru et teine ei taha momendil suhelda, milleks telefoni punaseks ajada?? vot see on minu arust hoopis ebaviisakus, mitte see, et ma telefoni vastu ei võta.

Hull jutt ju. Minu mees iseenesest mõistetavalt teeb kõik autoga seondva ära...ja muide ka kingad viksib, kui vaja... ja kui ma ise hakkan autoga jamama, tangin v midagi, siis ta toriseb "miks sa ei öelnud, et on vaja?" Abitu jah, aga minu mehe meelest on see armas:)
A halb harjumus on see, et kui miski vähegi vstu peegeldab, siis jään tihti ma peegeldust vaatma- see mu meest veits häirib.

Mina arvan et tõeline mees peaks oskama viiulit mängida ja kui ta seda ei oska on ta abitust teeslev meesolend.Autodest tean seda ,et nad sõidavad ,õlivarrastest ja rõhkudest ei tea midagi.Loomulikult on minu elus asju millest tean rohkem kui kõneall olevatest.Isiklikult arvan et üks paha harjumus nii naiste kui meeste puhul on see et tehakse mingite kitsaste kriteeriumite põhjal üksteisest omad järeldused, oma kitsa silmaringi põhjal tegelikuses teist tundama õppimata, täpselt nagu Leps siin tegi.

mina puuksutan palju, röhitsen mõnikord, aga see-eest kõvasti, olen palju omaette, ei taha rääkida väga ja ei jõua mehe jutuvadinat ka kuulata - väsitab. söön mõnuga ja kiirelt, tavaliselt voodis, pudi ei viitsi enne ära pühkida kui selga kriipima hakkab. voodit hommikuti ära ei tee. pesen pesu/nõusid ja koristan kui tuju on. ennast pesen heal juhul 1 kord nädalas, tähtsamaid piirkondi vastavalt vajadusele tihedamini.

Ei triigi pesu, prügi välja ei vii, ei viksi saapaid, ei pese põrandaid ega nõusid. Mees teeb.
Enne krooksumist teatan et rsk milline krooks nüüd tuleb, kuula.
Kasutatud sokid viskan põrandale. Ta korjab.
A see-eest ma imen hästi ja armastan süüa teha. Fair deal.

Autokoolis küll midagi rehvirõhkudest ei räägitud. Ei tea, äkki polnud nii oluline?

Naiste võime keerata teema teistpidiseks on fenomenaalne. Küsimus oli: mis teid häirib naiste juures. Ja vastuseid hakkab tulema nagu oavarrest, mida mehed kõik valesti teevad :)

Veel. Mina arvan, et ilmeksimatuid inimesi pole olemas. Naised arvavad, et on. Loomulikult on need nemad ise.

vahva teema, olgugi et enamus vastuseid on teemast mööda :D
jäin mõttesse, mis minu ebameeldivad omadused võiks olla. üks kindlasti on vandumine, see häirib ka mind ennast tohutult, kuid ma ei suuda end nii palju kontrollida, et leebemaid väljendeid kasutada. millest olen aga suutnud loobuda on igasuguste mõtetute iluvidinate jms ostmine ning pikkade pükste all lippavate silmadega sukkpükste kandmine :D kindlasti on veel ebameeldivaid külgi, aga eks neid teab paremini mu elukaaslane.

ma tean, et minu mehele ka ei meeldi see minu "pilt on, häält ei ole" käitumine. aga no tõesti kaob igasugune huvi temaga suhtlemise vastu ära, kui ma olen haiget saanud ja solvunud ning mehe poolne ainuke kommentaar on "no mida sa seal jälle mossitad?", ilma et ta üritaks natukenegi asja arutada või siluda.
veel ei meeldi mu mehele, et ma kipun jätma riideid igale poole laokile mööda elamist - kõik diivaniservad ja toolid on hilpe täis. ja üleüldse on kodu üks paras segasummasuvila. noh, ega see ilus tõesti ei ole. aga no mis teha, kitsas elamine - ei mahu hästi ära 2-toalisse korterisse.
siis ei meeldi talle, kui pesemata nõud kraanikausis on, laua peal leivapuru või mahlapakkide kinnitusklepsud või leivakottide klambrid vedelevad. samas ise jätab ta ka neid asju vedelema ja julgegu ma vaid talle seda ette heita, kohe hakkab end kaitsma, et tema pole mitte kunagi midagi sellist teinud.

Aga kas on ikka olemas ka nii lohakaid naisi kes oma sidemed laua nurgale toovad ( huvitav miks just sinna). Ma olen oma mehega koos elanud 22 aastat ja pole iial selliseid asju sellisesse kohta viinud. Ka keeran sideme vahetades teiselt sidemelt võetud ümbrise sisse või wc paberisse ennem prügikasti panemist. Meil on vetsudes oma prügikastid ja , neid kasutavad ka pere muud liikmed. Lihtsalt arvan, et on vähe jäle teise verist sidet seal näha kui kaane tõstad.

Samuti olen tähele pannud, et meie külalised pakivad oma sideme ilusti ära, ennem kui prügikasti panevad.

Kus sigalas see Lembitu õige figureerib?

Minu elukaaslast häirib näiteks see, et ma tõmban uksi pauguga kinni, eriti vetsu ust, selle asemel et link enne alla vajutada ja uks vaikselt kinni panna. Veel häirib teda see, kui ma tema asju korrastada üritan, näiteks üritan head teha ja urgitsen tema pidzhaama kuskilt riidepuntra põhjast välja ja panen nähtavale kohale. Siis ta tuleb ja hakkab otsima, et kus mu pidzhaama on? See oli ju siinsamas riidehunniku põhjas?

Palun väga :) N30. 100% naine! Mees küsib, et mis sa seal siis nüüd mossitad, elik üritab uurida, mis see sinu halva tuju põhjus on. Ehk tülikest siluda vms. Vist ainult naiselik loogika suudab sellest küsimusest peale teha järelduse, et näe, meest absoluutselt ei huvita! Ja solvuda. Ja keerata vunki juurde :) No kui pole naine üks väga imeliku mõttemaailma ja loogikaga inimeseloom, siis mis ta on?!

Kas te selle peale mõnikord ei tule, et lihtsam oleks küsimusele vastata? Või kui midagi ei meeldi, siis seda öelda? Näiteks: Vii oma sokid pesumasinasse. Lihtne onju? Mitte kuude kaupa praadida ja tekitada teooriad, ennast üles keerata, et miks ta seda ei tee? Siis plahvatada, süüdistada meest juhmuses, et kuidas ta ometi aru pole saanud, et see sokk häirib teid! Mehed ei ole selgeltnägijad. Keegi ei ole.

Muide ülla-ülla. Ei ole ka naised. Ärge hinnake oma seda "tajumisvõimet" üle. Olen näinud kus ikka no väga metsa on pandud. Aga ega siis seda endale ei tunnistata :)

Ärge nüüd solvuge. Ma võtan naisi just sellistena nagu nad on. Ja ei püüagi neid muuta. Lihtsalt sellised paistate te teise mätta otsast :)

Erinevalt teist

Lisaks
Vandumine häirib mind ennast ka.Kui ikka midagi väga halvasti läheb siis võib igasuguseid asju sealt suust tulla :D Aga õnneks elan kohas, kus keegi eesti keelt ei mõista.Seega pole nii piinlik.Nüüd vähemalt õnneks vähemaks seda jäänud, aga teatud periood oli kuidagi eriti...Ehk oli siis rohkem n.ö halbu asju ka, mille pärast vanduda:)

olen küll naine, aga mindki häirivad need seigad: kui keegi oma nn lapid laokile jätab, see on tõesti jäle ja kui teise peale vihastades ei räägita-on nõme ja lapsik.

to a
said veidi valesti aru:) see "mis sa seal nüüd mossitad?" pole minu mehe puhul mõeldud muret väljendava siira küsimusena. ta teab väga hästi, milles probleem on ja mille pärast ma pahane olen. see tema "mis sa mossitad?" on selline üleolev turtsatus ja ta väljendab sellega tegelikult "ära sa mitte üritagi tühja koha pealt draamat teha - mina teen, mis mina tahan ja mina tean paremini, kuidas asjad peavad olema ja ära tule mulle ajama mingit lolli juttu mingist solvumisest".
ma tunnen oma meest ja ma ei kujuta seda ette:) kui hästi läheb, siis mõnikord ta tuleb paari päeva pärast vabandust paluma, et läks jah veidi liiale ja vist tõesti ei käitunud kenasti minuga. aga enamasti ta ongi seisukohal, et on tema arvamus ja on vale arvamus.

vannun nagu meremees, löön palga laiaks vähem kui 24 tunniga, olen laisk ja lohakas (nõud võivad seista viimsepäeva laupäevani kraanikausis, nii et mees ähvardab, et mul tuleb hakata pappnõudest sööma), ei viitsi kunagi midagi korralikult teha ja kõik toimetused teen alati viimasel minutil suure kisa saatel, valan oma emotsioonid mehe peale. peale kõige olen armukade ja arvan, et olen kindlasti kõige targem olevus ilmapeal (positiivne on see, et ma ei vaja teiste arvamust ja ei pahanda, kui teised mind tarkpeaks ei pea :)).

tummfilmi kodus ei korralda, ei kraaksu ka, sest mees on väga korralik ja toimekas ning mingi ime läbi suudab mind taluda.

küsiti ju meestelt. Noh, naised, kas lehed õuest enne lund kokku riisutud?

Kunagi üks mees rääkis siin surmaga lõppenud juhtumit,kus mees suri vingusurma. Naine oli nii kõvasti vingunud,et mees asndis otsad.See vingumine on naiste üks suuremaid ja halvemaid harjumusi.

Jah , lehed said riisutud! Ja see on üks paganama tore töö.

mascile
mehed siin ju ei käi. järelikult meie ise vastamegi.
lembitu ja heino pole mehed. heino pole isegi mees, tema on tegelikult hoopis ahv (ilmnes nimelt ühte teist teemat feministi lehelt lugedes), nii et mis parata..
salmiakki on vist mees. lembitu on selline naismees.

füto
emane valib jah. mul emased koerad olnud - kui ei meeldi hüppab isasele lausa kõrri. nii et ära jutusta.

minu vead
ei pane asju oma kohale ja teen üleüldse kõike valesti või ei teegi midagi.
mees viriseb, aga tegutseb ise. ja mis mul selle vastu saab olla?:)

inimesed on erinevad aga no ei meeldi

purjus naised
röhitsevad naised
ropendavad naised
lohakad naised
täis tätoveeritud (jubedus)
mätsutavad (toidulauas) naised
naised kes ei pese peale WC käsi
kes tõmbavad tatti nina kaudu kurku ja neelavad selle siis alla

jpm.

naised võiks veidi vahel ka ikka meikida ja soenguid teha, no tõesti paistab palju ilusam välja

Mulle käib närvidele see, et naised püüavad endid valetada ja varjata palju paremaks, kui nad seda on. Isegi kui nende lapsepõlvesõbrannad pajatavad faktidega ülekülvatud mahlakaid jutukesi, hakkavad naised ainult plärtsuma ja turtsuma.

Kui on elus nii palju perverssusi kokku keeratud, mis ei juleta tunnistada?

no seee vingusurma lugu oli nii hea ikka:)

siiamaani pugistan naerda :)

:)Vahelduseks sellele naiste saamatusele,ütlen,et minu mees saab ainult tööl käimisega hakkama ja flirtimisega.MIna teen absluutselt iga viimsegi kodutöö.Ja siis ta vingub,et kõik tegematta.Ilmselt on ka lahkminek.Ei jõua seda türanni enam kannatada.MItte,et ilusaid aegu pole aga no kuulge,mees võiks kah osata oma pükse pressida ja soki sahtlit korras goida ja T särke kokku pannal.
 vasta sellele teatele
 Teie nimi:
 Teie E-Posti aadress:
 Teema:

Vaata ja kliki
PARIM VALIK BRILJANTIDEGA KIHLASÕRMUSEID!
PUMA, Body Action ja Soodne Moodne = hea hind + kvaliteet!
LÕPUKS OMETI! TASUTA TUTVUMINE!

EskpressAuto

EkspressKinnisvara

Foorumi viimased postitused

Muusikateoste kasutamine sellel leheküljel on kooskõlastatud EAÜ/NCB-ga. Copyright © AS DELFI. All rights reserved