Veevalaja 1. dekaad

21.–30. jaanuar
Element õhk, juhtplaneet Uraan

Teid iseloomustab mitmekülgsus, kohanemisvõime ja originaalsus. On väga keeruline tuua välja Veevalajaile omaseid jooni, sest ei ole olemas kaht sarnast Veevalajat — nad on kõik omamoodi ja kordumatud.

Teie mõttelaad on originaalne, teil võib tekkida põnevaid uuendusmeelseid ideid. Teie seisukohad ja uskumused on ebatavalised, teiste meelest kohati ehk veidrad. Teile meeldib olla inimeste hulgas, pidudel ja seltskondlikel üritustel särada. Olete vägagi atraktiivne, inimesed tunnevad teie vastu huvi.

Naudite uusi kogemusi, proovite huviga uusi hobisid ja teete tutvust erinevate inimestega. Võlute neid omapäraga, teete ka nende elu huvitavaks. Sõprussuhted võivad teile olulisemadki olla kui armuasjad. Olete vabameelne, vajate palju vaheldust. Soovite enda kõrvale inimest, kellega koos põnevaid seiklusi ette võtta.

Ent te ei kannata, kui keegi teid piirab. Hoolitsus võib teile piiravana, isegi lämmatavana tunduda. Kui tunnete, et teid on lõksu püütud, proovite kiiresti põgeneda. Ilmselt on vabadus teile olulisem kui turvalisus. Vajate mõnikord ka üksindust. Ka iseenda seltskonnas ei hakka teil kunagi igav — loote oma põneva isikliku maailma, kuhu teil on hea põgeneda juhul, kui reaalsuses toimuv teile ahistavana tundub.

Teie riietumisstiil, kunstimaitse ja kodukujundus on ilmselt omapärased. Teie unikaalne isiksus ja tavatu lähenemine elule võib teistele küllaltki veider tunduda.

Veevalaja 2. dekaad

31. jaanuar — 9. veebruar
Element õhk, juhtplaneedid Uraan ja Merkuur

Olete aus, avatud ja lennuka kujutlusvõimega. Teie puhul võivad avalduda ka Kaksikute päikesemärgile omased jooned. Te ei näe vaeva sellega, et kellelegi muljet avaldada. Tunnete end hästi oma nahas ega mõtle suurt sellele, millisena teised teid näevad ja kas te neile ikka meeldite.
Olete aus ja otsekohene ja ootate seda ka teistelt. Võite olla paras lobamokk, sest te ei saa aru vajadusest salatseda. Kui midagi põnevat kuulete, tõttate intrigeerivat infot entusiastlikult teistegagi jagama.

Olete väga intelligentne ja kiire taibuga. Otsuseid teete tavaliselt kaalutletult ja kainelt, mitte südame häälest lähtuvalt. Teile meeldivad mõistatused, ristsõnad, mälumängud ja saladused — kõik, mis pakub intellektuaalset väljakutset. Olete uudishimulik ja eelarvamustevaba, alati valmis midagi uut õppima. Võimalik, et omandate elu jooksul akadeemilise kraadi mitmel erialal. Võite proovida erinevaid ameteid, teile sobib teiste õpetamine.

Teil on hea fantaasia ja suurepärane sõnaseadmisoskus, tänu sellele võib teist saada edukas kirjanik. Olete andekas organisaator ja hea suhtleja. Oskate mõjuvalt ja täpselt väljenduda, oskate seeläbi oma tahtmist saada. Nii suuliselt kui ka kirjalikult edastate oma sõnumi täpselt ja veenvalt. Teile meeldib kiire elutempo, pidev teelolekutunne.

Olete küllaltki kannatamatu — kui midagi tahate, siis peate seda saama nüüd ja kohe! Kiire ja paindlik mõttelend annab teile tihtipeale eelise konkurentide ees.

Veevalaja 3. dekaad

10.–19. veebruar
Element õhk, juhtplaneedid Uraan ja Veenus

Teid iseloomustab impulsiivsus, tundelisus, romantilisus ja sarmikus. Teie olemuse juures ilmnevad Kaalude päikesemärgile omased iseloomujooned. Tahate, et elu oleks põnev ja mitmekesine, janunete huvitavate seikluste järele. Vajate vastassoo tähelepanu. Teile meeldib armastada ja olla armastatud, romantilised suhted on teie elus vägagi tähtsal kohal. Kuid teie hing on rahutu, vajate pidevalt muudatusi ja uudsust, seetõttu ei pruugi teie suhted olla kuigi püsivad. Armute kergesti, ent kui tunnetemöllust saab hall argipäev, leiate endale ilmselt kiiresti uue ihaldusobjekti.

Vabadus valida ja edasi liikuda on teile oluline ja seejuures ei mõtle te kuigivõrd teiste tunnetele, te ei tee kellelegi meelega haiget. Kui armastate, siis armastate, kuid tunded võivad peagi muutuda ja see edasiliikumine on teile loomulik.

Olete väga atraktiivne ja teie ümber keerleb palju austajaid, keda võlub teie omapärane ja veidike saladuslik natuur. Paljud inimesed proovivad teist aru saada, ent vaid vähesed mõistavad teie tõelist olemust. Kipute olema impulsiivne, enne tegutsete ja alles seejärel mõtlete. Teil on rahutu loomus, tüdinete kiiresti tegevustest ja ka inimeste hulgas võib teil tihtipeale igav hakata. Olete helde loomuga ja kuhjate armsad inimesed kingitustega üle. Kõigist Veevalajaist olete kõige tundlikum ja emotsionaalsem.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?