Täna avaldame Jäära tähtkuju kirjeldused.

Jäära 1. dekaad

21. märts — 30. märts
Element — tuli, juhtplaneet — Marss

Ilmselt valdab teid tavapärast Jäära päikesemärgi üldiseloomustust lugedes suur äratundmisrõõm — olete selle märgi kõige puhtam esindaja, võiks lausa öelda, et eriti jääralik Jäär.

Kevade esimestel päevadel sündinud lapsena olete kartmatu algataja, tõeline liider. Teile meeldib, kui teised teid tunnustavad, teil on palju järgijaid. Püüate alati esikohta kõigis oma ettevõtmistes, kellelegi alla vandumine ei tule teie puhul kõne allagi!

Suudate end pea alati motiveerida, teil on loomuomased juhtimisoskused, mida jõuliselt valitud erialal rakendate. Olete tohutult energiline, teete kõike entusiastlikult ja kirglikult. Teile on omane füüsiline tugevus ja suur tahtejõud, vajadusel suudate end jõuliselt takka sundida. Olete pidevalt valmis haarama kinni uutest väljakutsetest ja ennast proovile panema.

Olete küll suurepärane algataja ja teiste kaasahaaraja oma tegevustesse, ent samas tüdinete ruttu ja kipute pooleli jätma tegevusi, mis enam huvitavana ei tundu. Edu tagamiseks oleks soovitatav teha koostööd püsiva loomuga inimestega, kes teie alustatut järjekindlalt edasi viiks.

Võite kohati olla agressiivne ja dominantne, kipute end kehtestama ka olukordades, kus oleks mõistlikum teiste arvamust kuulda võtta. Võite olla kannatamatu ja impulsiivne, tahta kohe tegevusse tormata, kõike kiiresti saada. Kipute pea ees tundmatus kohas vette kargama, sest te lihtsalt ei malda mõtlemise ega planeerimise peale aega raisata.

Jäära 2. dekaad

31. märts — 10. aprill
Element — tuli, juhtplaneedid Marss ja Päike

Tavapärasele Jäära iseloomule lisandub teisel dekaadil sündinute puhul Lõvi märgile iseloomulikke jooni, seega võiks kokkuvõtlikult öelda, et tegemist on lõviliku Jääraga.

Kannatlikkust ja järjekindlust on teil rohkem kui kevade alguspäevil sündinud Jääradel. Teie isiksusele on iseloomulikud elurõõm, ambitsioonikus, loovus ja mängulisus. Tänu järjekindlusele on teil võimalik saavutada edu alal, mille olete endale valinud.

Olete töökusega teistele suureks eeskujuks, teid imetletakse ja tunnustatakse. Eriti hinnatakse teie võimet rasketele katsumustele julgelt vastu minna ja need seljatada. Olete võluv isiksus, kellel on lihtne tutvusi sõlmida, teil on suur tutvusringkond.

Ka vanemas eas ei kaota te oma mängulisust, olete nooruslik ja särav, oskate elust rõõmu tunda.
Teil on hea huumorimeel, kusjuures suudate ka iseenda üle nalja visata. Soovite pidevalt tähelepanu keskpunktis olla, ootate särava esinemise eest aplausi.

Te ei pruugi olla kõige parem inimestetundja, kipute teisi vaatlema pealiskaudselt ega suuda kuigi kergesti mõista, mis toimub teist erineva iseloomuga tüüpide hinges.

Negatiivne omadus võib olla kalduvus ennast imetleda ja liig kergesti solvuda nende peale, kes teie arvates teile piisavalt tähelepanu ei pööra.

Jäära 3. dekaad

11.–20. aprill
Element — tuli, juhtplaneedid Marss ja Jupiter

Kolmandal dekaadil sündinud Jäära iseloomule on omased amburlikud jooned. Küllap olete optimistliku meelega ja suuremeelne. Teil on enamasti hea tuju ja olete alati valmis end proovile panema. Elu on ju suur seiklus! Maailm on teie jaoks tohutult põnev ja värvikirev, olete uudishimulik ja alati valmis uusi paiku avastama. Naudite reisimist täiel rinnal, soovite ka teistsuguse kultuuritaustaga inimestega iga kell tutvusi sõlmida, sest on ju nii huvitav teada saada, kuidas nemad maailma näevad.

Olete väga seltskondlik, alati ümbritsetud inimestest ja saate sageli kutseid üritustele. Ka on teil targa ja laia silmaringiga inimese maine, teie poole pöördutakse sageli selleks, et nõu ja abi küsida. Üldjuhul olete lahkelt valmis teistele toeks olema, ent mõnikord kipute end üle hindama ja annate enesekindlalt nõu ka teemadel, millega te kõige paremini kursis pole. Ka võite suuremeelsuses mõttetult palju raha kulutada.

Ilmselt valdab teid tohutu teadmistejanu, leiate alati midagi uut, mida õppida. Ka vanemas heas hoiab pidev enesetäiendamine teie vaimu värske ja mõistuse terava. Huvi võivad pakkuda filosoofia, religioon ja muud vaimsed teemad. Oma teadmisi tasuks jagada ka teistega, küllap tunnete end õpetaja rollis nagu kala vees.

Teile meeldib külluslik elustiil, vähesega on teil raske hakkama saada. Negatiivseks küljeks võib teie puhul olla oma võimete ülehindamine. Alustate uusi projekte liigse optimismiga ja võtate korraga liiga palju asju ette. Kuna teil ei jätku kõige jaoks võhma, jäävad mõned tegemised paratamatult pooleli.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?