Täna avaldame Amburi tähtkuju kirjeldused.

Amburi 1. dekaad

23. november — 2. detsember
Element tuli, juhtplaneet Jupiter

Olete tüüpiline Ambur — sodiaagi tulesäde, kes oskab kõiges head märgata ja elust täiel rinnal rõõmu tunda. Olete optimistliku ellusuhtumise ja seiklusliku loomuga, teil on kombeks oma arvamust siiralt ja otsesõnu avaldada.

Teil on rahutu ja julge loomus, mis januneb seikluste järele. Tahate üha midagi uut ja põnevat proovida, alustate uusi tegemisi kirgliku entusiasmiga ja tõmbate kaaslasedki hooga kaasa. Hirmu tundmine on teile vaat et võõras — olete sodiaagi kõige julgem märk. Benji- ja langevarjuhüpped on justkui teile loodud. Te lihtsalt armastate lõbutseda ja mida suurem enese proovilepanek ja närvikõdi sellega kaasneb, seda põnevam see teile tundub.

Vaatate maailma avara ja positiivse pilguga, märkate head enda ümber, halvad asjad jäävad teil enamasti kahe silma vahele. Te teate, et igast olukorrast on väljapääs olemas ja julge pealehakkamine ja usk endasse tagab enamasti selle, et suudate probleemid seljatada. Usute, et inimesed teine ümber on ilusad ja head.

Teie hea tuju ja entusiasm on nakkav, olete palavalt armastatud seltskonnahing. Teie suhtlusstiili nimetavad paljud siiraks, ent mõni leiab selle ka julma ja taktitu olevat. Enne arvamuse avaldamist ei vaevu te mõtlema, millist mõju teie sõnad avaldavad. Selline on teie viis väljendada oma arvamusi, ideid, uskumusi ja põhimõtteid, mis võib teile ka vaenlasi tuua, ent te ei lase end üldjuhul häirida sellest, mida teised teist arvavad.

Amburi 2. dekaad

3. — 12. detsember
Element tuli, juhtplaneedid Jupiter ja Marss

Teile iseloomulikud omadused on enesekindlus, rahutus ja avatus. Teie pea on täis põnevaid, lausa pööraseid ideid ja pikemalt mõtlemata sööstate neid ka teoks tegema. Olete ülimalt algatusvõimeline, võiks öelda, et jääralik Ambur.

Kui te arvate, et teate, mida tahate, siis ei karda te selle saamiseks kõike endast olenevat mängu panna. Võite isegi agressiivsel moel oma eesmärkide poole püüelda. Probleemiks on aga see, et muudate kergesti meelt, tüdinete kiiresti. Jätate tihti asju pooleli, sest märkate juba uut ja veelgi köitvamat võimalust silmapiiril terendamas. Ikka ja jälle köidab teie tähelepanu mõni uus projekt, mida käima lükata või veel ilusam ja põnevam vastassoo esindaja, kelle südant vallutama tormata.

Teie rahutu iseloom kisub teid avastama eri valdkondi, ent ühelgi neist aladest ei pruugi te päris tippu jõuda. Olete väga spontaanne ja armastate väljakutseid. Teid paelub võistlusmoment. Tahate õhinal tõestada, et olete teistest osavam, targem, tugevam, kiirem.

Teid köidavad ekstreemsed ettevõtmised — miski pole nii keeruline või ohtlik, et seda proovimata jätta. Liigse riskijulguse tõttu võite ohtlikesse olukordadesse sattuda, ent ei pruugi sellest põhjapanevaid järeldusi teha. Olete avatud ja siiras, kohati brutaalselt aus. Te ei mõista inimesi, kes mängivad kahepalgelisi suhtemänge, hauvad salaplaane või hoiavad kiivalt enda ja teiste saladusi.

Amburi 3. dekaad

13. — 21. detsember
Element tuli, juhtplaneedid Jupiter ja Päike

Teil on lausa päikeseline natuur. Olete karismaatiline, teatraalne ja julgete riske võtta. Oma suuremeelsuselt ja teisteltki iseloomujoonelt sarnanete üksjagu tüüpiliste Lõvi päikesemärgi esindajatega.

Elu on justkui põnev mäng, milles lööte kaasa isukalt ja suuri panuseid tehes. Teile on omane julgus riskida — see võib teid mis tahes alal karjääriredeli tippu viia, ent sama hästi ka töötukassa klientide hulka suunata.

Pole välistatud seegi, et õnnemängudes kätt proovite ja hoogu sattudes suuremast summast ilma jääte. Aga kuna olete rõõmsameelne ja ka pärast ebaõnnestumist sama riskialtilt edasi tegutsete, võite välja ronida ka sügavamast august, kui peaksite sinna kunagi kukkuma. Teist õhkub alati soojust ja sõbralikkust. Olete loomult helde ja lahke, teie särast saavad osa ka ümbritsevad inimesed. Nad kogunevad meeleldi teie ümber.

Olete väga populaarne, teil on palju sõpru ja palju austajaid. Armuasjus võite küllaltki stabiilne olla, kui vaid kallim oskab teid teie arvates piisavalt hinnata ja tunnustada. Naudite tähelepanu keskpunktis olemist, mida rohkem on publikut ja mida valjem on aplaus, seda õnnelikum olete. Loomu poolest olete meelelahutaja ega jäta kasutamata ühtki võimalust publiku ette astuda. Võite olla edukas näitleja, aga ka õppejõud, õpetaja või advokaat — võimalust avalikult esineda vajate igal juhul. Teile meeldib, kui teid kiidetakse, imetletakse ja tunnustakse.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?