Täna avaldame Kaalude kirjeldused.

Kaalude 1. dekaad

24. september — 3. oktoober
Element õhk, juhtplaneet Veenus

Olete sündinud päris sügise alguses — nimelt Päikese jõudmisega Kaalude märki algab igal aastal sügis. Kaalud on sodiaagiringi kõige graatsilisem märk, õnnistatud nii sisemise kui ka välise iluga. Teie kui esimese dekaadi esindaja puhul on need jooned ilmselt eriti tugevalt väljendunud. Teid iseloomustab nutikus, hea kujutlusvõime ja romantilisus. Need omadused annavad teile elus suurepäraseid väljavaateid, eriti kui kombineerida neid veel suurepärase suhtlusoskusega.

Võimalik, et teete karjääri kunsti- või kultuurivallas. Teile meeldivad maitsekad riided, kaunid ehted ja oskate hinnata väärtuslikke kingitusi. Tänu oma loomingulisele elegantsile, stiilitundele ja armastusele ilu vastu loote te meeldiva esteetilise ümbruse. Tunnete end halvasti kohtades, kus on räpane või suheldes inimestega, kelle käitumismaneerid pole piisavalt viisakad. Olete tõeline romantik, armunud olla on teie elamise viis. Kui olete pühendunud ühele inimesele, oskate suhtes hoida sädet ja romantikat, hellitate kaaslast ja teete talle armsaid kingitusi ja valmistate meeldivaid üllatusi. Teile on väga tähtis, et suhe oleks harmooniline, et nii teie kui partner tunneksite end väärtuslikuna.

Teile ei meeldi võidelda ega vaielda, olete enamasti pigem valmis kompromissile minema kui oma tõdede eest tuliselt seisma. Proovite hoida eemale riiakatest inimestest ja lepitada tülli pööranud sõpru. Eelistate rahulikku, meeldivat ja viisakat suhtlust. Teil on raske otsuseid vastu võtta, tahate asja kohta enamasti kelleltki nõu küsida.

Kaalude 2. dekaad

4.–13. oktoober
Element õhk, juhtplaneedid Veenus, Uraan, Saturn

Olete ilmselt tähelepanelik, hooliv ja üsnagi tõsise loomuga inimene. Teid iseloomustab arenenud empaatiavõime ja altruism — mõistate hästi oma kaaslasi ja olete valmis nende heaolu nimel pingutama. Võib juhtuda sedagi, et toote enda huvid ohvriks teiste soovidele. Küllap on teil abivalmis inimese maine ja tihtipeale pöördutakse teie poole abi saamiseks. Teil jätkub tähelepanu ja hoolt paljude jaoks.

Olete väga kannatlik, salliv ja erapooletu, tänu sellele peetakse teid heaks ja usaldusväärseks sõbraks. Ent hoopis teine on lugu siis, kui jutuks tulevad teie enda mured ja raskused — teile ei meeldi ennast avada, eriti just ebameeldivatest asjadest rääkida. Olete alati teistele olemas, ent kui ise hätta satute, on teil päris raske abi palumiseks kellegi poole pöörduda.

Sõprussuhted võivad olla teile olulisemadki kui romantiline armastus. Tahate enda kõrvale inimest, kellega saaks igasugustel teemadel rääkida ja kellega koos põnevaid seiklusi ette võtta. Suhetes vajate omajagu vaheldust ja vabadust. Kui teie külge klammerdutakse, võib see teid rahutuks muuta, tekitada sisemise soovi põgeneda ja võimalikult kaugele. Võite huvi tunda erakordsete ja veidrategi valdkondade vastu, teil võib olla omapäraseid hobisid. Teil on hea suhtlusoskus ja vahe huumorimeel, ent sellegipoolest võtate elu üsnagi tõsiselt. Olete teadlik enda tugevatest ja nõrkadest külgedest ja suhtute töösse vastutustundlikult.

Kaalude 3. dekaad

14.–23. oktoober
Element õhk, juhtplaneedid Veenus ja Merkuur

Olete seltskondlik ja lojaalne, teid iseloomustab analüütiline ja kiire mõtlemine. Tahate oma mõtteid ja ideid ka teiste inimestega jagada. Nagu ka Kaksikute märgi esindajail, on kolmanda dekaadi Kaaludel terav ja aktiivne mõistus. Teie teadmisjanu on lõputu, tunnete huvi mitme eriilmelise valdkonna vastu ega väsi inimestega vestlemast ja neile küsimusi esitamast.

Elu jooksul võite end proovile panna mitmel erialal, ent igal juhul sobib teile töö, mis eeldab suhtlemist ja teistega koostööd.

Väga võimalik, et teil avalduvad kunstianded, kõige tõenäolisemalt oskus väljendusrikkalt sõnu seada. Võite edukas olla nii ilukirjanduses kui ka teha ilma ajakirjandusvaldkonnas. Üksinda nokitsemine ei tule teil kuigi hästi välja. Teil on palju sõpru ja austajaid, kes hindavad teie intelligentsi ja sarmikust.

Olete populaarne, teiste silmis atraktiivne inimene. Teil on nii loogilist mõtlemist kui ka intuitiivsust, olete üks väheseid sodiaagis, kes otsuste tegemisel kasutab ühtaegu edukalt nii kainet mõistust kui ka südame häält. Kiindute sügavalt neisse, keda armastate, ja olete neile lojaalne. Kui suhtele pühendute, ootate sama ka teiselt poolelt. Suhetes on teile tähtis, et saaksite teise inimesega kõigest rääkida ja teil oleks koos huvitav. Armastate olla pidevalt liikumises, reisimine on põnev.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?