Täna avaldame Neitsi tähtkuju kirjeldused.

Neitsi 1. dekaad

24. august — 1. september
Element maa, juhtplaneet Merkuur

Teid iseloomustab distsiplineeritus, usaldusväärsus ja suuremeelsus. Olete tüüpiline Neitsi — ilmselt on teile mõnikord öeldud, et olete pedant või siis tähenärija. Teile on omane ülim hoolikus, täpsus ja detailsus. Kord ja puhtus on teile enesestmõistetav. Kannate oma tervise ja välimuse eest põhjalikult hoolt. Võite sellega isegi liiale minna, näiteks ennast liigselt piirates, rangete dieetidega piitsutades. Saate aru, et millegi saavutamiseks on vaja tööd teha ja olete valmis kõvasti vaeva nägema oma eesmärkide nimel. Olete aus ja usaldusväärne ja teete tööd kohusetundlikult ja täpselt. Olete lojaalne tööandjale, lähtute eetilistest põhimõtetest.

Kuna märkate hästi detaile ja olete ülimalt täpne, võite saavutada suurt edu väga kitsa eriala spetsialistina. Samas on teil mõningane oht detailirägastikku ära eksida. Teil võib olla keeruline haarata nii-öelda suurt pilti, vaadata asju laiemas perspektiivis.

Armuasjus olete aus ja truu. Uute suhete loomisel kipute olema arglik ja kõhklev, ootate aktiivsust pigem teiselt poolelt. Olete helde iseloomuga ja võtate enesestmõistetava kohustusena hoolitsemist nende eest, kes on teile kallid. Seate tihtipeale teiste soovid enda vajaduste ees esikohale, olete hooliv ja arvestav.

Teie mõttetegevus on kiire ja süsteemne. Mõnigi kord kipute üle mõtlema ja liigselt muretsema, ka asjade pärast, mida te muuta ei saa. On väga oluline õppida lõõgastuma ja elu pingevabalt nautima.

Neitsi 2. dekaad

2.–11. september
Element maa, juhtplaneedid Merkuur ja Saturn

Teile on iseloomulikud suurepärased organisatoorsed oskused, tugev tahtejõud ja taktitunne. Võite võõrastele jätta väga tõsise, ehk isegi karmi mulje. Teie iseloomu juures löövad välja kaljukitselikud omadused. Teil on võime juhtimine ja vastutus enda kanda võtta ja kord luua isegi juhul, kui seis on kaootiline.

Olete praktiline ja distsiplineeritud, samas diplomaatiline ja taktitundeline. Kui olete kord millegagi alustanud, siis ei peata teid enam miski, viite asja järjekindlalt pingutades lõpule. Teil on tohutu organiseerimisvõime, suudate hästi teisi oma tegevusse kaasa haarata ja neid motiveerida, samuti ka tööülesandeid delegeerida.

Sobite hästi töötama juhtival ametikohal. Teil on tugev tahe ja otsustusvõime. Soovite parandada ja arendada kõike ja kõiki, tegemata allahindlust iseendale. Teile lihtsalt ei meeldi, kui asjad või inimesed ei ole täiuslikud. Ehkki üldjuhul on Neitsid perfektsionistid, avaldub see teie puhul eriti tugevalt. Te ootate, võib-olla lausa nõuate perfektsionismi ka teistelt ja olete pettunud, kui nad teie seatud kõrgetele nõudmistele vastata ei suuda.

Olete ülimalt usaldusväärne, võimalik, et teid pühendatakse mingitesse tähtsatesse salaplaanidesse või siis lihtsalt usaldatakse teile isiklikke saladusi. Inimesed teavad, et teie peale võib kindel olla ja suhtuvad teisse lugupidamisega.

Neitsi 3. dekaad

12.–23. september
Element maa, juhtplaneedid Merkuur ja Veenus

Neitsi märgi viimasel dekaadil sündinuna ilmneb teil omajagu sõnnilikke jooni. Olete pigem vaikne ja kinnine, tundliku natuuriga ja võite olla andekas kunstis. Ujedus, häbelikkus ja reserveeritus on teile üsnagi omased. Ajate vaikselt oma rida, soovimata teisi sellesse segada või neid kuidagi häirida.

Eelistate olla tuttavas harjumuspärases olukorras, mugavustsoonist väljumine on teile üksjagu hirmutav ja nõuab pingutust. Rutiini aga talute täitsa hästi. Teile ei meeldi olla tähelepanu keskpunktis, pigem eelistate tagaplaanile jääda ja asjade käiku jälgida. Üldiselt ei taha te oma mõtteid ega tundeid teistega jagada, ent kui õpite inimest paremini tundma, usaldama ja end tema seltsis turvaliselt tunnete, naudite võimalust olla siiras ja avatud, näidata välja, kes te tegelikult olete.

Teil on hea maitse ja stiilitaju, mida on märgata nii teie riietuses kui ka kodu- ja aiakujunduses. Teile annab enesekindlust see, kui jääte rahule selle pildiga, mida peeglist näete. Kunstianne võimaldab teil plaanida loomekarjääri kas siis kujutavas kunstis, muusikas, arhitektuuris või disaini vallas.

Olete tundlik ja teie emotsioonid on tugevad. Võite kergesti armuda, ent kui teile haiget tehakse, elate sedagi valusalt üle. Teile läheb väga korda see, mida teised teist arvavad. Tundlikkus avaldub nii hingelises emotsionaalsuses kui ka ilumeeles ja kunstiandes.

Raamatust “Nastja maagiline 2017” leiad lisaks ennustuse, mida 2017. aasta iga dekaadi esindajale raha, tervise ja armastuse vallas toob. Lisaks räägib selgeltnägija Nastja, mis meid 2017. aastal ees ootab. Mis kuul on suurim oht minna oma kallimaga tülli? Millal on soodne aeg armastuse leidmiseks ja hoidmiseks? Millal ähvardavad ühiskonda tõsisemad raputused ja millal võib karta looduskatastroofe?