***LÕVI
Lõvi valitseja Päikese ühendus hägustava, illusioorse ja ebasiira Neptuuniga võib sind segadusse ajada. Eriti juhul kui oled tüüpiline Lõvi ehk siis üsna avatud ja siiras. Neptuun võib sinu spontaanse sära mässida justkui mingisse udupilvesse, milles on sind raske ära tunda.
Seega hoia eemale kõigest, kus esineb ebaselgust, teesklust, millegi varjamist ja peitmist. Nagu ka eelmisel nädalal, nii ka sellel peaksid hoiduma riskide võtmisest. Samuti kiirustades tehtud muudatustest.

***NEITSI
Endiselt on suhete liin kõige olulisem, ent ka keerulisem. Selles vallas on nüüd väga kerge sattuda soovmõtlemise võrku ja näha vaid seda, mida näha tahad. Või mida kardad. Nii või teisiti on sul raske oma partnerit näha selgelt – selle asemel märkad rohkem kõikvõimalikke moonutavaid virvendusi. Kui aga suudad nendest karidest mööda sõuda, siis võid kogeda koos oma partneriga väga võimast hingelist kokkusulamist ja ühtsust. Laiemas plaanis suudad samastuda ükskõik millise asja või objektiga.

***KAALUD
Nüüd peaksid kindlasti hoidma oma tervist – igasugused dieedid on täiesti vastunäidustatud. Samuti ei tohiks sa unega koonerdada. Ületöötamine võib ka väga kergesti tervise peale mõjuda, samuti mingite tobedate pisiasjade pärast muretsemine. Ka võid olla tavalisest tundlikum nii mõnuainete kui ka ravimite, kodukeemia ja isegi mõnede toiduainete suhtes. Liikluses tuleks silmad-kõrvad lahti hoida. Samuti tasuks olla ettevaatlik loomadega kokku puutudes.

***SKORPION
Jätkuvalt oled vastuvõtlik erinevate kiusatuste suhtes, mistõttu võid kergesti mõnele pahele järele anda. Sul on raske endale midagi keelata, mistõttu püüd ahnelt rahuldada kõik oma soovid. Võid valimatult elu põletada ja kulutada vajalikke ressursse ja vahendeid. Praegu on sul ees roosad prilllid, aga kui sa õigel ajal end maha ei jahuta, vahetad need hiljem mustade vastu. Ja arutu rahakulutamine võib hiljem puuduse õuele tuua. Aga nädal on tõeline kingitus kunstirahvale ja boheemlastele.