Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuses pead olema valmis transformatsioonideks ja muutuste vastu võtmiseks. Sinu jaoks saavad suhete ja romantikaga seotud teemad uue tähenduse. Võid tunda ka segadust ja ebakindlust, kuid tea, et keegi ei sunni sind vastu võtma otsuseid enne, kui oled endas tõeliselt kindel. Kasuta oma intuitsiooni selleks, et tunnetada, millises suunas liikumine on sulle pikemas perspektiivis kasulik. On oht kogeda armukadedust. Isegi kui sellel on alust, siis proovi võtta antud teemat mõistusega, mitte emotsioonide tasandil. Nii teed vähem haiget nii iseendale kui teistele.

Tööalaselt tunned soovi tegeleda rohkem teemadega, mis sulle eriliselt hingelähedased on. Tunned kõige rutiinse vastu tüdimust ning otsid viise, kuidas vältida kokkupuuteid ülesannetega, mis sulle igavad tunduvad. Ära jää lootma sellele, et keegi sinu eest midagi ära teeb, võta end kokku ning kui vaja, siis lausa sunni end tööüleandeid täitma ja tähtaegadest kinni pidama. Vastasel juhul on ebameeldivad tagajärjed kiired tekkima.

Tervise osas saad sel kuul palju ära teha oma sisemise jõuga. Usk suudab korda saata imesid. Kui keskendud positiivsele ja märkad head, mis sinu umber on, siis suudad ka oma tervise ja heaoluga seotu hoida harmoonias.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses tunned end võimukana ning sul on selge ettekujutus, kuidas asjad peavad olema. Juhid oma suhteid kindlakäeliselt ning juhindud eelkõige mõistuse häälest, mis ütleb sulle kuidas toimida, et saavutada soovitud tulemusi. Ratsionaalsuse ja kindlameelsuse juures ära jäta kõrvale ka oma sisetunnet. Sul on väga hea intuitsioon, mis annab märku, kui peaksid teda kuulama. Sinu teele võib sattuda keegi ebasiiraste kavatsustega inimene, kes soovib sinuga vaid mängida. Kui sinu sooviks on midagi tõsisemat, siis mõtle enne hoolega järele kui end seod inimesega, kellega sul ei ole ühised soovid.

Tööalaselt on ootamas head ajad, kus tunned end kindlalt ja turvaliselt. Sind ootavad uued väljakutsed, mis ei ole esmapilgul midagi väga suurt ja põnevat, kuid mis pakuvad sulle võimaluse õppida ja ennast arendada. Selle õppetunni olulisusest saad aru alles tagantjärele.

Tervis on hea ning tunned, et soovid end enne kevade tulekut veel paremasse vormi viia. Oled täis tegutsemistahet ning positiivsust. On tõenäoline, et alustad hoogsamalt sportimisega ning vaatad uuesti üle oma toidulaua. Sinu tahtejõud on praegu väga tugev.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastus puhkeb õitsele. Kui sul on juba partner olemas, siis saad nautida eriti päikselisi, romantilisi ja sensuaalseid aegu. Teineteisemõistmine on tavalisest suurem ning pole mingi ime kui tunnete soovi oma suhe uuele ja veelgi kindlamale tasandile viia. Kui oled veel üksik, siis sel kuul saab midagi põnevat toimuma sinu jaoks. Energiad on liikumises ning soovid täituvad kiiremini kui tavaliselt.  Täpselt seda, mida endast välja kiirgad ja mida ootad, seda universum sulle ka saadab.

Tööelus saavad asjad peale kerget langusperioodi taas joone peale. Tunned end reipamana ning panustad töösse senisest enam energiat ja ideid. Töökaaslaste toetus annab sulle suhteliselt vabad käed selleks, et muuta asju endale veelgi meelepärasemaks ning huvitavamaks. Tunned soovi midagi ise luua või oma mõtteid ellu viia senisest erineva lähenemise abil.

Tervis püsib sel kuul suhteliselt muutumatuna. Kui sind on vaevanud mõni tervisehäda, siis pead olema kannatlik ja andma asjadele aega, et paraneda ja aegamööda taastuda. Kui aga tervis on hea, siis äkilisi haigestumisi või traumasid karta ei ole.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armuasjades tunned ise, et asjad ei edene nii nagu sina soovid. Oled justkui käsist-jalust seotud ning ei suuda oma suhteteemasid juhtida. Tunned ümbritsevate ootuste ja enda soovide vahelist konflikti ning see muudab sind jõuetuks. Kipud pigem alla andma, kui oma tahte eest välja astuma. Ära muretse nii palju sellepärast, mida teised tahavad, keskendu enda õnne ja rahulolu peale. Muidugi mitte teistest üle trampides, vaid neile viisakalt teada andes, mida sinul õnnelik olemiseks vaja on.

Tööasjus oled end kaaslastest distantseerinud. Soovid, et asjad saaks tehtud korralikult ja täpselt nii nagu sina seda oled ette kujutanud. See aga on loonud olukorra, kus selle asemel, et teisi usaldada, katsud ise enamuse ära teha. See on kontrolli seisukohast kindlasti hea, kuid ka sinu jõud ja võimed on piiratud.

Tervise eest tasub hoolt kanda, sest paraegu on aeg, kus tulemused jõuavad kiiresti kohale. Kui enda eest hoolitsed, siis saad üsna pea tunda ka rahulolu ja energiataseme tõusu. Kui oled aga end käest ära lasknud ning ei süvene, mis sinu kehaga toimub, siis võid end leida peagi mõne viirusega maadlemast.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuses on sind ees ootamas murranguline kuu. Vanad lahendamata küsimused tõusevad päevakorrale, läbi töötamata õppetunnid ilmutavad end taas ja tunned, et oled justkui tunnetetormi meelevallas. Selle asemel, et põgeneda raskuste eest, vaata parem neile otsa. Mis on see, mida sulle püütakse näidata? Usu, kui sellest aru saad ning sellega tegeled, siis lood sa soodsa pinnase selleks, et iseennast paremini tundma õppida ning ka kogeda rahuldustpakkuvamaid inimsuhteid.

Tööalaselt tunned, et oled teistest peajagu üle. Sinu teadmised ja kogemused on need, mis panevad sind tundma, et valdad oma ala paremini kui enamus kaaslasi ja konkurente. Kipud aga millegipärast oma oskusi rohkem enda teada hoidma ja mitte otseselt rakendama. Lase oma oskused käiku ja vaata kuhu võid nende abil välja jõuda.

Tervise osas oled ise sel kuul enda kõige parem diagnoosija ja tervendaja. Tunnetad lausa intuitiivselt, mida su keha ja hing vajavad või kas mõni tervisega seotud aspekt vajab rohkem tähelepanu ja  tegelemist. Kuula oma sisehäält ja juhindu sellest, kuid kui sisetunne ütleb, et peaksid igaks juhuks konsulteerima ka arstiga, siis tee seda kindlasti.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses valitsevad sel kuul maskuliinsed energiad. Kui oled naisterahvas, siis ära imesta kui just nüüd puutud kokku uute põnevate meessoo esindajatega. Samas sisemiselt oled pigem ratsionaalne ja kaalutlev ning ei juhindu niipalju tunnetest kui just selgest mõistusest. Kipud kohati kõike isegi üle analüüsima ja olukordi juba peas lõpuni mõtlema. Pisut spontaansust ja mängulisust ei teeks sulle paha ning looks olukordi, millel on sinu jaoks meeldivad lõpptulemused.

Tööalaselt oled sel kuul pisut väsinud ja sisemiselt rabe. Kipud liigselt muretsema ja seda ka asjade pärast, mis ei puutu otseselt sinusse ning mida sa kontrollida ei saa. Katsu mitte probleeme suuremaks mõelda kui nad on. Nii on lihtsam nii sul endal, kui ka sinuga koos töötavatel kaaslastel.

Tervis on hea ning kõik varasemalt muret teinud hädad taanduvad. Hästi palju mõjutab sinu enesetunnet ja ka füüsilist tervist sind ümbritsev keskkond ja inimsuhted. Kui tunned end rõõmsa ja rahulikuna, siis ei tule ka terviseporbleemid sind kimbutama.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuses on sel kuul märksõnaks vabadus. Pead leidma taas iseennast ja õppima ellu viima just selliseid soove, mis tulevad sinu hingest ja südamest. Ära lase end mõjutada eeldustest, arvamustest ja ootustest, mis on kellegi teise omad. Üks asi on minna kompromissile ja hoopis teine asi alistuda selleks, et vältida konflikti. Leia endas julgus olla sina ise. Lõpuks on see ju lausa aluseks õnnelik olemisele.

Tööalaselt on jätkumas väga põnev periood. Sulle pakutakse võimalusi suurendada oma sissetulekuid või kutsutakse sind ühinema mõne huvitava projektiga. Kuigi tegemist võib olla pealtnäha fantastiliste pakkumistega, siis ole tähelepanelik ja enne “jah”-sõna andmist või mõnele lepingule alla kirjutamist tutvu hoolega, millega on tegu. Heade pakkumiste hulka võib sattuda ka kahtlase väärtusega tehinguid.

Tervis nõuab sel kuul tähelepanu. Mitte, et peaksid ilmtingimata haigestuma või mõne tervisehäda käes vaevlema, pigem tegeled ennetustööga. Kui tunned, et saad midagi enda heaks ära teha, siis peaksid astuma konkreetseid ja tõhusaid samme tervislikumate eluviiside suunas.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses on sellel kuul sind ootamas kirglikud ajad. Sinu fookus on romantika pealt nihkunud pigem füüsiliste naudingute ja eksperimenteerimise peale. Tunned end sensuaalsena ja ootad seda ka partnerilt. Kui oled veel vaba, siis praegusel ajal tõmbad hingesugulaste asemel ligi pigem selliseid kaaslasi, kellega sind seob füüsiline tõmme ja kehakeemia. Enne tegudele asumist ei teeks paha ka pisut kaine mõistuse häält kuulata.

Tööasjus pead olema valmis oma panustamise tulemustega silmistsi seisma ehk siis — kuidas töö, nõnda palk. Saabuv on vastavuses sellega kui palju ja tõhusalt sa oled oma energiat suunanud sellesse, et kõik vajalik ära teha. Võimalikud on ka tööalased muutused, võid asuda päris uuele tööle või saada ülesandeid, millege pole varasemalt kokku puutunud.

Tervis muretsemiseks suurt põhjust ei anna. Küll aga võivad endiselt päevakorras olla mõned ennegi muret teinud probleemid. Kui tunned, et mõni asi teeb juba pikemalt häda, otseselt ei häiri aga ka ise üle ei lähe, siis tuleb kindlasti põhjus välja uurida ning tegeleda ka raviga.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armasuses keskendud romantikale ja unistamisele. Päevakorda tõusevad minevikust pärit suhted ning võid end avastada ühtäkki mõne vana kallima peale mõtlemast. Pole ime kui ka tema vastab su tunnetele ning vana arm lööb lõkkele. Kui juba sellise valiku teed, siis katsu vältida samu komistuskive, mis varasemalt teie suhtele saatuslikuks said. Kui lähened uue nurga alt ja avatud meelega, on väga võimalik, et väikesest afäärist saab pikaajaline ja toimiv suhe.

Tööalaselt on sind ootamas ees põnevad pakkumised. Need ei ole mitte niivõrd majandusliku külje pealt kütkestavad, kui just selle poolest, et tunned kuidas sinu ellu tulnud võimalused pakuvad midagi sinu hingele.

Tervise kohalt ei ole muud ohtu, kui sinu enda käitumine. Kipud olema hulljulge ja veidi mõtlematu. Väljas on küll juba kevadine päike, kuid ilmselgelt ei ole tegemist veel suvega, nii et pane end vastavalt riidesse ja ära oma tormakusega mõnd haigust kaela tõmba.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses puhuvad sel kuul muutuste tuuled. Jätad probleemid ja segased suhted selja taha ning liigud edasi kindlamale ja selgemale pinnasele. Seda just eelkõige iseenda jaoks. Oled läbi mõelnud, miks üks või teine emotsioon tekib ning mida sa suhtelt soovid. Sinu jaoks on praegune aeg valgustav ja selgitav, mis aitab edasi liikuda täiuslikumate suhete ja rahuldustpakkuvamate emotsioonide poole.

Tööalaselt on saabumas periood, kui tähelepanu all on varasemast rohkem inimsuhted. Märkad, et hea läbisaamine ja ladus suhtlemine on praegu sama olulised või isegi olulisemad kui tublidus ja osavus. Ole aktiivne ja kasuta ära tekkinud võimalusi.

Tervise teemad oled sel kuul võtnud hästi kindlalt kontrolli alla. Kui oledki vahepeal mõne viiruse kätte jäänud või on mõni teine tervisemure liiga teinud, siis nüüd tegeled tõsiselt sellega, et end täielikult joone peale saada. Positiivse impulsi annab sulle ka lähenev kevad.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses toob see kuu sinu ellu liikuvust, kirglikkust ja uusi tutvusi. Tunned end enesekindlalt ja hästi ning tead, et su teele satuvad just need inimesed, kes on saatuse poolt määratud. Kuigi kõik uus on sulle põnev ning vahel tahaksid pea ees tundmatusse ja seiklustesse söösta, võta asju rahulikult. Pigem naudi esialgu väikseid nüansse ja ära lase emotsioonidel üle pea kokku lüüa.

Tööasjus saad sel kuul tegeleda vastakate tunnetega. Ühelt poolt tunned, kuidas pead majandusliku kindluse pärast tegema asju, mis sind niipalju ei tõmba. Teiselt poolt soovid rohkem keskenduda kõigele sellele, mis on sulle südamelähedane ning unustada täielikult raha.

Tervise osas toimub positiivne edasiliikumine. Kuna oled ise tubli ja energiat täis ning panustad hoolega keha eest hoolitsemisele, siis tunned, kuidas oled varasemast tugevam ja tervislikum. Katsu vältida sportimisel tekkida võivaid vigastusi.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuses saabub aeg, kus toimub palju ning ei saa salata, et tunned ise selle üle siirast heameelt. Sul on austajaid, kes sind rõõmustavad ning panevad südame kiiremini lööma. Praegune periood ongi pigem kergete lõbustuste ja mõnusa seltskonna nautimise, mitte tõsiste ja sügavate tunnete kogemise aeg. Luba endal olla vaba ning nautida siirast rõõmu ja mitte muretseda liigselt asjade pärast, mis tegelikkuses ei ole olulised.

Tööalaselt on sul samuti palju toimumas. Energiad liiguvad aktiivselt ning see toob sulle uusi kontakte, huvitavaid koostööpakkumisi, samuti uusi suundi, kuhu edasi liikuda. Ära selles virrvarris pead kaota ja liiga palju korraga ette võta.

Tervises osas sõltub sul sel kuul füüsiline heaolu vaimsest meelestatusest. Kui oled õnnelik ja positiivsusest tulvil, siis suudad ka tervisemuredest üle olla. Nii kui lased masenduse või melanhoolia ligi, tunned kuidas see või teine terviseprobleem endast märku andma kipub.

Autor: Katrin Oidra