Kaljukits - sel aastal toimuvad olulised muutused just sinu sisemaailma tasandil. Keskendud varasemast enam oma hinge ja vaimsusega seotud teemadele. Järjest enam hakkavad selgeks saama tõelised sihid ning toimub järk-järguline eemaldumine kõigest ebaolulisest. Armastuse osas on aeg, kus pead eelkõige ennast rohkem tundma ja armastama õppima. Täiusliku suhteni jõuad alles siis, kui oled harmoonias iseendaga. Tervise vallas tasub tähelepanu pöörata ka väikestele ja esialgu tühisena tunduvatele kaebustele. Hoolitse enda eest ja ära ignoreeri keha poolt edastatavaid märke. Kuulates oma keha ja järgides sisetunnet saad ära hoida tõsisemate terviseprobleemide teket ja süvenemist. Tööalaselt oled sel aastal täpselt õigel ajal õiges kohas. Oled teinud suurepäraseid otsuseid ja sel aastal saad nautida eelnenud töö vilju.

Veevalaja - tänavu on esiplaanil inimsuhetega seotud teemad. Armastus, sõprus ja suhted sugulastega saavad viidud uuele tasandile. Armastuses saab olema hea aeg. Oled varasemast avatum ja vastuvõtlikum, tunnetad järjest paremini, mis on sinu jaoks õige tee, kuhu ja kellega koos soovid edasi liikuda. Kui sul on olnud suhtes raskeid perioode, siis sel aastal on hea aeg suhteid parandada ning leida taas ühine keel oma lähedastega. Tervise osas tuleks tähelepanu pöörata just stressiga seotud haiguste ärahoidmisele. Katsu puhata ja lõõgastuda ning keskenduda senisest enam elu positiivsetele külgedele. Sel aastal tunned, et soovid tööalaseid muutusi. Oled jõudnud sinna, kus esialgne põnevus on asendunud kirevaba rutiiniga. Hoia silmad lahti, häid pakkumisi võib tulla ka sealt, kust sa neid oodata ei oska.

Kalad - alanud aastal on sinu jaoks silmiavav mõju. Kõik petlikud lootused ja illusioonid saavad purustatud. See võib olla esialgu hirmutav, kuid sellel on ka positiivne aspekt. Nähes asjade tõelist palet ning olles rohkem kursis reaalsusega, suudad paremini planeerida oma tulevikku. Armastuse osas on aasta rahulik ja harmooniline. Suuri muutusi ja ootamatud sündmusi ei ole oodata. Keskendu pigem sisemistele väärtustele, kaaslase paremale tundmaõppimisele ja idülli hindamisele. Tervise osas muretsed üleliia. Ära näe tonti seal, kus seda ei ole. Positiivne meelelaad ja ellusuhtumine küll otseselt haigusi ei ravi, kuid kindlasti suudab see ära hoida valehäiretest tingitud muretsemise ja peavalu. Tööalaselt tunned soovi olla senisest rohkem iseenda peremees. Kui sul on hea äriplaan, siis ära kõhkle seda ellu viimast. Kindlasti ei tasuks aga sildu põletada enne, kui uus äri ka reaalselt suudab sind ära toita.

Jäär - aasta toob kaasa rohkem endasse süvenemist. Oluliseks saavad kogemused, mille abil tunnetad kes sa oled, mida sa elult ootad ning millised on sinu eesmärgid. Armastuses saavad suurema tähenduse usaldusega seotud küsimused. Suhe saab pikas perspektiivis toimida vaid siis, kui mõlemad partnerid on siirad ja avameelsed. Sel aastal kerkivad eriti teravalt esile teemad, mis tuleb partneriga selgeks rääkida ning mida on välditud või edasi lükatud. Tervise seisukohalt tuleks varasemast enam hinnata puhkuse olulisust. Enese piitsutamine ja tagant sundimine siis, kui tunned, et oled väsinud, võib kaasa tuua tõsise tervisehäda. Tööalaselt on sind ootamas hea aasta, kus rakendad oma kogemusi väga nutikalt. Oled avatud uuendustele ja tõmbad ligi suurepäraseid ja põnevaid väljakutseid, mis lisavad su tööelule vürtsi.

Sõnn - aasta toob palju uudseid situatsioone ja olukordi. Võid tunda, et muutusi on isegi liiga palju. Katsu võtta elu poolt pakutavat rohkem mänguliselt ja spontaanselt. Ära püüa olla kõiges ilmtingimata täiuslik, pigem proovi leida igas asjas endale midagi, mida naudid ning mis teeb sulle rõõmu. Armastuses toob aasta ideaalidele toetumist ning hindad kõrgelt moraalseid väärtusi. Tunned ka tõmmet traditsioonide järgimise suhtes. Aasta võib tuua kihlumist või abiellumist. Tervise osas oled võtnud end käsile. Kui soovid vabaneda mõnest halvast harjumusest, siis sel aastal läheb see palju libedamalt kui tavaliselt. Oled enda suhtes range ja kindlakäeline ning see mõjub sulle ainult hästi. Tööalaselt võib aasta tuua kas töökohavahetuse või uusi tööülesandeid. Muutused ei ole sulle esialgu kerged, kuid pikemas perspektiivis näed, et olidki liiga kaua ühe koha peale toppama jäänud.

Kaksikud - aasta tuleb üldiselt suurepärane ning eriti õnnelik just majanduslike asjadega seotud küsimustes. Toimub stabiilne liikumine ülesmäge ning elu toob sulle head võimalused lausa kandikul kätte. Hinda seda vääriliselt ning ära pelga ka mõistlikke riske. Armastuse osas ei ole suuri muutusi ette näha. Pigem on see stabiilne ja rahulik igapäevaelu faas, mis on kätte jõudnud. Ka rutiinil on oma positiivsed küljed. Naudi rahulikku perioodi, keskendu positiivsetele väärtustele ja tee plaane tulevikuks. Tervis on väga hea ning see ei ole ka mingi ime. Oled enda eest ilusti hoolitsenud ja tervisliku eluviisi harrastanud. Jätka samas vaimus! Tööasjades võib tulla ootamatuid arenguid. Kui oled soovinud muutusi, siis just nüüd on hea aeg ise selles suhtes midagi ette võtta. Räägi oma headest ideedes ja plaanidest teistega ning sa näed, et saad toetuse osaliseks.

Vähk - aasta toob kaasa suured muutused. Soovituseks on elada hetkes ning õppida olema oma mõtetega just siin ja praegu, et kogeda toimuvat avatud ja teadliku meelega. Ära võta elu poolt pakutavat kui ebameeldivaid ja elu segi löövaid muutusi vaid pigem kui värskendavaid ja huvitavaid kogemusi. Ka armastuse vallas puhuvad muutuste tuuled. Hindad ümber oma suhted ja koged täiesti uusi ja senitundmatuid emotsioone, mis võivad kaasa tuua nii suhte jõudmise uuele tasandile kui ka hoopis partnerist lahku kasvamise. Tervise osas on tähtis lasta lahti minevikust. Tegele probleemidega, mis sind on pikalt kimbutanud ning näed, et korralikult endaga tööd tehes saavutad häid tulemusi. Tööasjades tasub olla valmis uuteks pakkumisteks, võimaluseks leida lisatöö või hobi, mis ka raha sisse toob. Igal juhul õpid sel aastal juurde uusi ja tulevikuks kasulikke nippe.

Lõvi - sel aastal on sinu jaoks olulised omandi ja positsiooniga seotud küsimused. Tunned vajadust suurema kindluse ja turvatunde järgi, muutustele eelistad pigem stabiilsust. Tunned, et pead tegema tööd ja nägema vaeva, et oma eesmärke täita. Kuid teed seda kõike hea meelega, kuna sul on väga selge siht silme ees. Armastuse osas toob aasta kaasa tugevaid emotsioone, mis puudutavad sügavalt hinge. Oled tundlikum ja samas ka haavatavam kui tavaliselt. Kasuta seda aastat, et leida endas julgus olla avatud, siiras ja lõpuni usaldav. Tervis ei ole halb, kuid kipud ise muretsema rohkem, kui asi seda väärt on. Tervisele tähelepanu pööramine on hea, kuid liigse muretsemisega võid hoopis närvilisemaks minna ja lõpuks leida, et sind vaevad stress. Seega, vähem muretsemist ja rohkem rõõmu. Tööalaselt leiad endale mentori, kes sulle tõsiselt muljet avaldab ning seoses uute ideede ja mõtetega oled täis indu ja pealehakkamist. Ära jäta pisiasju unarusse, kui oled suurte ideede elluviimisest haaratud!

Neitsi - sel aastal saab sinu jaoks oluliseks lahendada enda turvalisusega seotud küsimused. Seda nii emotsionaalses plaanis kui ka majanduslikult. Jaga oma mõtteid ja tundeid teistega ja näed kuidas suhtlemine muutub hoopis lihtsamaks. Majandusliku poole pealt tasub olla kokkuhoidlik, mis aga kindlasti ei tähenda koonerdamist. Armastuse ja partnerlusega seotud suhted saavad sel aastal olema väga head. Endalegi üllatusena koged tugevamaid ja sügavamaid tundeid kui varasemalt. See on hea baas, kust edasi minna ja arendada enda sisemaailma veelgi tundlikumaks. Sel aastal on tervisega tegelemisel hea kaaluda alternatiivmeditsiini proovimist lisaks tavameditsiinile. Samuti mõjuvad tervisele väga hästi jooga ja meditatsioon. Tööalaselt hinnatakse sind sel aastal vääriliselt. Oled teinud head tööd ja juhul kui plaanid tõusu ametiredelil või otsid uusi väljakutseid, siis sel aastal haara julgelt härjal sarvist. Sinu oskusi ja pühendumust hinnatakse vääriliselt.

Kaalud - see aasta toob kaasa sisemaailma laienemise, hingejõu suurenemise ning sa leiad enda jaoks uusi vaimseid teid, millel edasi liikuda. Võta vastu kõik põnev, mida elu sulle pakub, sest uued kogemused avardavad su hinge ja maailmavaadet. Armastuse osas on sul sellel aastal vaja palju tegeleda iseenda hinge ja südamega. Kui eelnevalt oled tundnud pettumust, siis tea, et sinu jaoks ei ole olnud lihtsalt veel õige aeg. Leia enda keskpunkt ja harmoonia, ole õnnelik ja iseendaga rahul ning sa näed, kuidas armastus leiab ise tee sinu juurde. Tervise osas pead sel aastal olema tähelepanelik. Kindlasti luba endale puhkust ja lõõgastumist kui tunned, et oled väsinud ja kurnatud. Parima enesetunde toob tasakaal töö ja puhkuse vahel. Tööalaselt toob aasta kaasa uuendusi, mis aitavad sul paremini aru saada, mis on sinu jaoks oluline ja mis mitte. Ära võta vastu radikaalseid otsuseid, pigem tegutse tasa ja targu ning ole oma soovides kindel, enne kui edasi liigud.

Skorpion - sel aastal on ette näha palju liikumist. Seda nii vaimses kui ka füüsilises plaanis. Liigud edasi oma elus uuele tasandile, kuid samuti võid valmis olla rohkeks reisimiseks või ka elukohavahetuseks. Armastuse vallas on ootamas harmooniline partnerlus, varasemast suurem üksteisemõistmine ja suurem ühtekuuluvustunne. Kui oled otsinud hingesugulast, siis tasub end valmis panna — sel aastal tõmbad ligi just neid inimesi, keda oled vajanud ja kellega tunned suurt vaimset sidet. Tervise osas tasub sel aastal üle vaadata oma toidulaud. Vali pigem funktsionaalsemad ja kehale kasulikumad toidud, katsu hoiduda ühekülgsusest ja ülesöömisest. Tööalaselt pead olema valmis selleks, et tööd saab olema rohkem kui jõuad ära teha. Sellest tulenevalt pead tegema valikuid, mida võtta ja mida jätta. Kasuta võimalust ja tee valikud, mis tõmbavad sind mugavustsoonist välja ja arendavad.

Ambur - sel aastal tasub enda valmis panna suurteks muutusteks ja elumuutvateks sündmusteks. Kuna elul on sinu jaoks valmis suured üllatused, siis tasub olla avatud meelega ja säilitada positiivsus ka esialgu keerukana tunduvates olukordades. Armastuses keskendud sel aastal rohkem füüsilise poole, kire ja naudingutega seotud teemadele. Eksperimenteerimine ja mängulisus on hea ja vaheldust pakkuv, kuid vaata, et sa ei kalduks liialdustesse. Sel aastal pead pöörama senisest enam tähelepanu spordile. Kõik, mis ei liigu, sammaldub ja mandub. Mine jooksma, liitu spordiklubiga või tee kodus joogat, kõik see tuleb sulle ainult kasuks. Tööalaselt tuleb sul võtta vastu olulisi otsuseid, mida oled eelnevalt edasi lükanud. Sa ei suuda paratamatult kõigele, mis sind huvitab, täie tähelepanuga keskenduda, seega tee oma valik ja näed, et sinu ettevõtmised laabuvad hoopis paremini ja kiiremini.

Autor: Katrin Oidra