***AMBUR

Aastavahetusel on Amburis liikuv Veenus väga soodsas asendis — tunned end suurepäraselt, lööd kõiges kaasa ja avaldad valjul häälel oma arvamust maailma asjade kohta. Võid kogemata haakuda teemadega, mis pole just sinu rida. Uut aastat võiksid vastu võtta kirju ja värvika seltskonnaga, kus võiks olla ka paar müstikut või vandenõuteoreetikut — sest sa vajad uude aastasse kaasavõtmiseks „uut ideoloogiat”, mis annaks tulevikule mõtte.

Uue aasta esimese nädala jooksul ürita rahade ja ka muude varadega mitte riskida. Ka laiemas plaanis kipud hüppama vette tundmatus kohas ja võid kaasa minna afääridega, mis võivad kahjustada su mainet.

***KALJUKITS

Vana-aasta õhtul üritad küll seltskonnas kaasa mängida, kuid ikkagi võib mingi tõsidus sinus maad võtta. Sul on raske end vabalt tunda, kuna sa ei suuda oma kainet ja analüütilist mõistust välja lülitada. Kui aga üritad alkoholi abil end „vabastada” , võid muutuda hoopis norivaks,  sarkastiliseks ja küüniliseks.

Nädal tervikuna nõuab sinult suuremat paindlikkust ja kohanemisvõimet — kipud olema ülemäära jäik, kangekaelne ning kõike uut eemale tõrjuv. Kodused suhted võivad nõuda rohkem tähelepanu, samuti peaksid olema ettevaatlik nii liikluses kui ka mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda.

***VEEVALAJA

31. detsember on päev, mil vajad enda kõrvale kindlat partnerit või partnereid. Mitte suurt kampa, vaid paari-kolme inimest, kellega saaksid kõigiga omavahel silmast silma juttu ajada. Killustatus ei ole hea, hetk nõuab, et saaksid sind ümbritsevate inimestega piisavalt ka nelja silma all vestelda.

Kell 0:04 1.jaanuaril teeb Kuu nõrga pingeaspekti Uraaniga (mõju ca 22.00 — 02.00). Nii et ettevaatust tulevärkidega!

Kuni neljapäeva-reedeni suudad Marsi-Uraani sekstiili mõjul läbi murda mõnest takistusest või leida mõnele probleemile originaalse lahenduse. Merkuuri-Uraani kvadraadi tõttu ole ettevaatlik liikluses, kõrgustes ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga.

***KALAD

Aasta viimane päev võib mõjuda sulle üsna väsitavalt — seda eriti juhul, kui sa pole korralikult välja maganud. Igaks juhuks jää pidulauas mõõdukuse piiridesse, kuna su seedimine võib olla ülitundlik mõningate (toidu)ainete suhtes. Loomulikult pea piiri ka alkoholiga — su reaktsioon võib sind kergesti alt vedada, mistõttu võid saada endale „killud toovad õnne” tegija tiitli — nii mõnigi klaas või taldrik võib su näppude vahelt põrandale lennata.

Aasta esimene nädal tervikuna võib kujuneda pingeliseks või keeruliseks juhul, kui pead osalema mingi suurema grupi või kollektiivi töös. Mingi suurem seltskond võib mõjuda sulle ahistavalt või esitavad nad sulle mingeid tingimusi .